Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μπεσίκτας – Ολυμπιακός: Με “συνταγή” Φαλήρου για την πρόκριση!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (20:00, Cosmote Sport 2 newsit.gr) την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη, στη ρεβάνς του 1-1 του “Γ. Καραϊσκάκης”, στο πλαίσιο της φάσης των “16” του Europa League.

Ο Βασίλης Βούζας ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο πρώτο παιχνίδι με την τουρκική ομάδα, με τον Έλληνα τεχνικό να αναμένεται να παρατάξει την ομάδα, ακριβώς όπως και στην αναμέτρηση του Φαλήρου.

Η “ερυθρόλευκη” ενδεκάδα θα είναι ίδια μ’αυτή του πρώτου παιχνιδιού στο “Γ. Καραϊσκάκης”, παρά το γεγονός πως ο Σεμπά ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Βούζα.

Αυτό σημαίνει πως κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λεάλι. Η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ρέτσο και Σισοκό, ενώ στα χαφ θα βρίσκονται οι Καμπιάσο και Ρομαό. Η τριάδα μπροστά τους θα αποτελείται από τους Μανθάτη, Φορτούνη, κι Ελιουνούσι, με τον Ανσαριφάρντ να είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Οι “ερυθρόλευκοι” θα ψάξουν για το διπλό πρόκρισης, με το έργο τους να είναι εξαιρετικά δύσκολο απέναντι στην πιο ποιοτική ομάδα της γειτονικής χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε