Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μπεσίκτας – Ολυμπιακός: Ο δρόμος για τους “8” περνά από την Κωνσταντινούπολη

Μπεσίκτας – Ολυμπιακός: Ο δρόμος για τους “8” περνά από την Κωνσταντινούπολη

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε (20.00) στην υπερσύγχρονη “Vodafone Αρένα” απέναντι στην Μπεσίκτας, με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League.

Η αναμέτρηση δεν θα είναι εύκολη για το Βασίλη Βούζα και τους παίκτες του, καθώς το εκτός έδρας γκολ του Αμπουμπακάρ στο Φαληρο δίνει το προβάδισμα στην τουρκική ομάδα. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να σκοράρει για να περάσει, κάτι για το οποίο άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι προετοιμασμένοι, σκοπεύοντας να εμφανίσουν και πάλι το καλό επιθετικό πρόσωπο της ομάδας τους.

Εξάλλου, τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός έπρεπε να βρει δίχτυα εκτός έδρας για να προκριθεί, ήταν απέναντι στον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας. Μάλιστα, ο Κώστας Φορτούνης ήταν εκείνος που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του, σημειώνοντας ένα γκολ και μια ασίστ στο Περιστέρι.

Ο ταλαντούχος Έλληνας αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην αποψινή αναμέτρηση, καθώς μπορεί να απειλήσει όχι μόνο με σουτ, αλλά και με φάουλ, όπως μας έχει αποδείξει αρκετές φορές άλλωστε. Το Stoiximan.gr προσφέρει σε ελκυστική απόδοση το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Φορτούνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, απέναντι σε μια Μπεσίκτας η οποία είναι γνωστό ότι παρουσιάζει αδυναμία στις στημένες φάσεις.

Αναμφίβολα, στην αποψινή ρεβάνς του 1-1 στο “Γ. Καραϊσκάκης”, η Μπεσίκτας έχει τον πρώτο λόγο. Το προβάδισμά της ωστόσο, μπορεί να αλλάξει γρήγορα, με τους ερυθρόλευκους έτοιμους να τα δώσουν όλα για μία ακόμα ιστορική πρόκριση. Θα καταφέρει ο Ολυμπιακός να αντέξει την πίεση και να βρει το δρόμο για τα δίχτυα; Οι απαντήσεις απόψε στο χορτάρι του “Vodafone Arena”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε