Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Μπεσίκτας – Ολυμπιακός: Οι τρεις… “ερυθρόλευκοι” σωματοφύλακες!

Μπεσίκτας – Ολυμπιακός: Οι τρεις… “ερυθρόλευκοι” σωματοφύλακες!

Σε όλη την ευρωπαϊκή διαδρομή του κατά το παρελθόν ο Ολυμπιακός, μόνο μια φορά να έχει πάρει την πρόκριση, όταν το πρώτο ματς εντός έδρας έληξε ισόπαλο και αυτή ήταν φέτος, κόντρα στην Οσμανλισπόρ.

Μπορεί εκ των πραγμάτων η πρωταθλήτρια του τουρκικού πρωταθλήματος, Μπεσίκτας να είναι μια εξαιρετική ομάδα, όμως στον πειραϊκό σύλλογο πιστεύουν πως μπορούν να προκριθούν μέσα στην Κωνσταντινούπολη, μετά το 1-1 του Πειραιά, αν όχι με νίκη, τουλάχιστον με μια ισοπαλία που θα έχει γκολ.

Οι «ερυθρόλευκοι» κρατάνε χαμηλούς τους τόνους και ουδείς προβαίνει σε… βαρύγδουπες δηλώσεις. Ομως υπάρχει η πεποίθηση πως η ομάδα μπορεί να πετύχει και στην Κωνσταντινούπολη αυτό που πέτυχε πριν από λίγες ημέρες μέσα στην Άγκυρα.

Πρωταρχικό ρόλο για να πιστέψουν όλοι στην πρόκριση. Οι τρεις έμπειροι της ομάδας, ο Τσόρι Ντομίνγκες (κι ας μην βρίσκεται στη λίστα της UEFA), ο Εστέμπαν Καμπιάσο και ο Αλμπέρτο Μποτία φροντίζουν να “ντοπάρουν” τους νεότερους και πιο άπειρους. Το αποτέλεσμα είναι να ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση συνολικά της ομάδας ενόψει του μεθαυριανού αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε