Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μπινελίκια, κλάματα και αποβολή σε αγώνα τένις [vids]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Απίστευτο περιστατικό στο δεύτερο σετ της δεύτερης αναμέτρησης της Μ. Βρετανίας με την Ρουμανία για τα πλέι-οφ του World Group II. Ο αρχηγός της Ρουμανίας, Ίλιε Ναστάσε αποβλήθηκε μετά από τις ύβρεις που εξαπέλυσε στην αθλήτρια, Τζοάνα Κόντα, αλλά και στην αρχηγό της βρετανικής ομάδας, Αν Κέθαβονγκ.

Η Τζοάνα Κόντα έκανε το 40-40 στο δεύτερο σετ και εκείνη τη στιγμή η αρχηγός της Μ.Βρετανίας πλησίασε τον διαιτητή, ενημερώνοντας τον για τις ύβρεις που εξαπέλυσε ο Ίλιε Ναστάσε προς την Κόντα.

Οι διοργανωτές μίλησαν με τον Ναστάσε και τον απομάκρυναν από τον αγωνιστικό χώρο. Απ’ την μεριά του, ο αρχηγό της ομάδας της Ρουμανίας δεν σταμάτησε την προκλητική του συμπεριφορά, αποκαλώντας τόσο την Κόντα όσο και την Κέθαβονγκ “γαμ… σκύλες”.

Μάλιστα, κατά την έξοδο του -με τη συνοδεία ανδρών της ασφάλειας- δεν δίστασε να τα βάλει και με δημοσιογράφο, που “τραβούσε” το στιγμιότυπο.

Ο αγώνας συνεχίστηκε με την Κόντα να είναι φανερά επηρεασμένη και να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της, αφού άκουγε τις ύβρεις της εξέδρας. Το παιχνίδι διεκόπη για 25 λεπτά…

“Ο κ. Ναστάσε απομακρύνθηκε από το γήπεδο μετά από δύο προειδοποιήσεις και εξαιτίας του σοβαρού παραπτώματος εντός του κορτ”, ανέφερε η δήλωση της ITF. “Η διαπίστευσή του ακυρώθηκε και πλέον δεν θα ξαναεμφανιστεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση”.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε