Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Μπλόκαρε την ΑΕΚ στα τηλεοπτικά ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχώρησε από το διοικητικό συμβούλιο της Super League, όταν μπλόκαρε ο Ολυμπιακός την πρότασή του να γίνει ανακατανομή στα τηλεοπτικά δικαιώματα και η ΑΕΚ που λαμβάνει 1,4 εκατ. ευρώ το χρόνο -σύμφωνα με ό,τι ισχύει για τις ομάδες που προβιβάζονται από τη Footbal League- να εισπράττει τα διπλά.

 

Το αίτημα αυτό δεν έγινε δεκτό, καθώς το μπλόκαρε ο Ολυμπιακός εν τη γενέσει του, λέγοντας ότι αυτό δεν ήταν μέσα στα θέματα της ημερήσιας διάταξης και πράγματι δεν ήταν.

Το αίτημα θα γινόταν δεκτό μόνο αν η απόφαση ήταν ομόφωνη. Ετσι, αποχώρησε ο Μελισσανίδης από το συμβούλιο.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε επιστολή στο συμβούλιο λέγοντας ότι δεν αποδέχεται τον διακανονισμό που προτείνει η Nova. Το κανάλι οφείλει στις ομάδες 4,3 εκατ. ευρώ και πρότεινε να δώσει 2,8 εκατ. ευρώ αμέσως και το υπόλοιπο ποσό σε δύο δόσεις τον Φεβρουάριο.

Το “τριφύλλι” ζήτησε από τη Λίγκα να απαγορεύσει στη Nova τη μετάδοση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Ο Παναθηναϊκός που απειλούσε ότι θα κλείσει τη Λεωφόρο για τη συνδρομητική τηλεόραση δεν μπορεί να λάβει μια τέτοια  απόφαση. Ο λόγος είναι ότι όπως ορίζει ο ΚΑΠ μια τέτοια ενέργεια τιμωρείται με αποκλεισμό τριών παιχνιδιών στο πρωτάθλημα και στο κυπελλο!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε