Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Μπονούτσι: «Ευχαριστώ Γιούβε»

Μπονούτσι: «Ευχαριστώ Γιούβε»

Ποδοσφαιριστής της Μίλαν είναι από χθες και θα παραμείνει για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους «ροσονέρι».

Ο Ιταλός σταρ αφήνει τη Γιουβέντους και φρόντισε να αποχαιρετήσει τους οπαδούς της. Συγκεκριμένα αγόρασε μία σελίδα στην κορυφαία εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» και ευχαρίστησε τον κόσμο και τη διοίκηση των «μπιανκονέρι», σεβόμενος τα όσα έζησε, μέσα από ένα μήνυμα με τίτλο: «Μία πανέμορφη ιστορία», το οποίο αναφέρει:
«Πέρασαν εφτά σεζόν, γεμάτες νίκες, γεμάτες όνειρα που πήραν σάρκα και οστά, γεμάτες ωριμότητα που ήρθε μέσα από την ιδιαίτερη σχέση μου με τη Γιουβέντους. Πήραμε έξι πρωταθλήματα, τα οποία κατακτήσαμε με κόπο και μεγάλη προσπάθεια.
Μετανιώνω που δεν πανηγυρίσαμε κι ένα Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά το σημαντικότερο είναι η περηφάνια μου για τις επιτυχίες που σημειώσαμε και για το γεγονός πως υπήρξα μέλος της μεγάλης οικογένειας της Γιουβέντους. Πάντοτε έδινα τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα, μέχρι τέλους…
Έδωσα, πήρα, έμαθα πολλά…
Κοιτώντας πίσω, βλέπω μια πανέμορφη ιστορία, που τελείωσε με μεγάλο σεβασμό και δίχως να επηρεαστεί σε κάτι η σχέση μου με τον σύλλογο, τη διοίκηση και τους οπαδούς. Ευχαριστώ Γιούβε».
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε