Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ 1-0: Μετά την επτάρα ήρθε κάζο με χαμένο πέναλτι του Σαλάχ

Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ 1-0: Μετά την επτάρα ήρθε κάζο με χαμένο πέναλτι του Σαλάχ
Reuters

Η Μπόρνμουθ πανηγυρίζει μια μεγάλη νίκη, επί της Λίβερπουλ. Μια εβδομάδα μετά το 7-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι “ρεντς” ηττήθηκαν στο “Βιτάλιτι” με 1-0 και έχασαν πολύτιμο… έδαφος, στην προσπάθειά τους, να βγουν στην Ευρώπη. Δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει ο Σαλάχ, με εκτέλεση πέναλτι.

Η Λίβερπουλ έδειξε και πάλι πως δεν μπορεί να μπει σε ένα σταθερό “μονοπάτι”, τέσσερα 24ωρα πριν την ρεβάνς της με την Ρεάλ Μαδρίτης στο “Μπερναμπέο” για τους “16” του Champions League. Μια αγωνιστική μετά τον θρίαμβο επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η ομάδα τυ Γιούργκεν Κλοπ είδε το νικηφόρο της σερί στην Premier League να σταματάει -μετά από δυο “τρίποντα”, χάνοντας με 1-0 στην έδρα της Μπόρνμουθ.

Το αποτέλεσμα αυτό κράτησε την Λίβερπουλ στους 42 βαθμούς και στο +1 από την 6η Νιούκαστλ, που όμως έχει δυο λιγότερα ματς. Την ίδια στιγμή, η Μπόρνμουθ πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα, αφού έφυγε από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα, φτάνοντας τους 24 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το μοναδικό τέρμα της συνάντησης στο 28ο λεπτό με τον Φιλ Μπίλινγκ, που τελείωσε άψογα μια ενέργεια την οποία είχε ξεκινήσει ο Ντάνγκο Ουατάρα. Η Λίβερπουλ, πάντως, είχε την ευκαιρία να αλλάξει τα δεδομένα αλλά ο Μο Σαλάχ αστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε στο 70΄.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις