Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Μπουσέ Τερίμ: Πρωτοχρονιά στην Αθήνα για την κόρη του προπονητή του Παναθηναϊκού

Μπουσέ Τερίμ: Πρωτοχρονιά στην Αθήνα για την κόρη του προπονητή του Παναθηναϊκού
instagram.com/buseterim

Η Μπουσέ Τερίμ ακολούθησε τον πατέρα της -και προπονητή του Παναθηναϊκού- Φατίχ Τερίμ, στην Ελλάδα και έκανε Πρωτοχρονιά στη χώρα μας.

Λίγο πριν “βγει” το 2023, ο Παναθηναϊκός… ταρακούνησε τα νερά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, βάζοντας στον πάγκο του τον Φατίχ Τερίμ. Ο 70χρονος προπονητής ανέλαβε τη θέση που είχε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και έφτασε στη χώρα μας, με την κόρη του, Μπουσέ Τερίν, να τον ακολουθεί στην Ελλάδα και να τον στηρίζει, στο νέο του “βήμα”.

Η 33χρονη είναι πασίγνωστη YouTuber, σχεδιάστρια μόδας στην Τουρκία, αλλά και μητέρα δύο κοριτσιών, που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Βολκάν Μπακτσεκαπίλι, με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2014.

Η Μπουσέ δείχνει ενθουσιασμένη από την παραμονή της στην ελληνική πρωτεύουσα (σ.σ. άγνωστο, εάν θα είναι μόνιμη). Μάλιστα, όπως φάνηκε και από τις αναρτήσεις της, υποδέχτηκε το 2024 μαζί με τα παιδιά και τον σύζυγό της στην Αθήνα.

Η Τουρκάλα πρόλαβε να περπατήσει στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και να ανέβει στα γραφικά Αναφιώτικα. Μάλιστα, έφαγε -και πόσταρε- την… κλασσική ελληνική χωριάτική, ενώ βρέθηκε και στα βόρεια της Αθήνας και για ψώνια στην Γλυφάδα.

Θυμίζουμε πως ο Φατίχ Τερίμ έχει δύο κόρες, την Μπουσέ και την Μερβέ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις