Αθλητικά

Μπουκουβάλα:Με δάγκωσε και δεν πήρε ποινή-Νιώθω ότι με έκλεψαν!

Πικραμένη για τον πρόωρο αποκλεισμό της και εξοργισμένη από τις διαιτητικές αποφάσεις, εμφανίστηκε η Ιουλιέττα Μπουκουβάλα μετά την ήττα της από την Κουβανή, Γιουριλέιντις Λουπετέι Κόμπας, στον 1ο γύρο των -57κ. του τζούντο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ήττα – αποκλεισμός για την Μπουκουβάλα

“Υπεύθυνοι να κρίνουν είναι οι διαιτητές και το τεχνικό επιτελείο των αγώνων. Αυτοί πρέπει να κρίνουν αν έπρεπε (σ.σ. η Κουβανή) να πάρει ποινή ή να αποκλειστεί από τον αγώνα επειδή με δάγκωσε”, τόνισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, δείχνοντας μάλιστα τα σημάδια από τη δαγκωματιά της αντιπάλου της στο χέρι της.

“Εγώ νιώθω ότι αδικήθηκα, ότι με έκλεψαν. Τι να πω, μπορεί να κάνω και λάθος. Θα με κρίνει ο Θεός”, συμπλήρωσε η Μπουλουβάλα και κατέληξε: “Εγώ αυτό που έπρεπε να κάνω ήταν να πάρω μετάλλιο, το τι αισθάνθηκα δεν έχει πια καμία σημασία”.

Ασφάλεια για… γέλια – Έχασαν τα κλειδιά του Γουέμπλεϊ!

Οι Βρετανοί τα έκαναν… θάλασσα – Άδεια τα καθίσματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Οι Ελληνικές συμμετοχές της Δευτέρας

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις των Ολυμπιακών Αγώνων στην ειδική σελίδα του NewsIt.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα