Παρασκευή, 17 Μαΐ
18oC Αθήνα

Μπράιτον – ΑΕΚ: Ευχαριστίες σε Γεραπετρίτη για την ομαλή μετάβαση όλων των μελών της Ένωσης στην Αγγλία

Μπράιτον – ΑΕΚ:  Ευχαριστίες σε Γεραπετρίτη για την ομαλή μετάβαση όλων των μελών της Ένωσης στην Αγγλία

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαρίστησε τον υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Γεραπετρίτη, αλλά και τους επιτετραμμένους της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα για την πολύτιμη βοήθειά τους στην ομαλή μετάβαση της κιτρινόμαυρης αποστολής στο Μπράιτον.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (22:00, 21/9) την Μπράιτον για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ευχαρίστησε τον υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Γεραπετρίτη, που βοήθησε στην ομαλή μετάβαση όλων των μελών της αποστολής στην Αγγλία, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους επιτετραμμένους της βρετανικής πρεσβείας στην Αθήνα για την πολύτιμη βοήθειά τους.

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Γιώργο Γεραπετρίτη για την ευαισθησία που επέδειξε και τη βοήθεια που παρείχε σε κάποια θέματα σχετικά με την ομαλή μετάβαση όλων των μελών της αποστολής της ΑΕΚ στην Αγγλία για τον αυριανό αγώνα του UEFA EUROPA LEAGUE με την Μπράιτον. Ευχαριστούμε επίσης τους επιτετραμμένους της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα για την πολύτιμη βοήθειά τους”, αναφέρει η ανάρτηση της ΑΕΚ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις