Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

“Μπράβο ρε γίγαντα” φώναξαν οπαδοί του Ολυμπιακού στον Μάντζαρη

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

O Βαγγέλης Μάντζαρης βγήκε χαμογελαστός από τα γραφεία της Arcadia και μόλις είπε “Ολα καλά, θα μείνω για ακόμη τρία χρόνια”, οπαδοί του Ολυμπιακού ξέσπασαν σε χειροκροτήματα του φώναζαν “μπράβο ρε γίγαντα” και “Σ’ ευχαριστούμε!”. Ο ίδιος απάντησε “συνεχίζουμε για νέες επιτυχίες”.

Ο Έλληνας γκαρντ αναφέρθηκε στην κοινή επιθυμία των δύο πλευρών για να συνεχίσουν μαζί.

«Απ’ την αρχή ήθελα να μείνω. Ήταν μια επιθυμία που έγινε πραγματικότητα. Φέτος η χρονιά ήταν μια παρένθεση, ξεκινάμε του χρόνου δυνατά. Τέλος καλό όλα καλά, τα βάσανα τελείωσαν».

Για το εάν ήταν πιο δύσκολη η φετινή υπόθεση ανανέωσης ή η προηγούμενη: «Ήταν πιο δύσκολο γιατί τώρα δεν είχα συμβόλαιο».

Για το κλειδί του deal και για την διατήρηση του κορμού: «Μέτρησε και η επιθυμία μου. Ήταν επιθυμία και των προέδρων. Από την πρώτη στιγμή μου το έδειξαν. Κάθε φορά μιλάω με τα παιδιά. Και ο Βασίλης και ο Γιώργος και όλα τα παιδιά μου είπαν ότι θέλουν να μείνω.

Έχουμε πει ότι αυτό που μας έχει φτάσει ως εδώ είναι ο κορμός. Δεν καταφέραμε να φέρουμε έναν τίτλο στο σύλλογο, αλλά συνεχίζουμε. Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Πάμε του χρόνου να είμαστε πιο δυνατοί να κάνουμε κάτι καλύτερο».

Για τις διαπραγματεύσεις: «Είπαμε πολλά. Μιλούσαμε για δύο ώρες. Είπαμε και για του χρόνου. Θα είμαστε εδώ να τα έμε για άλλα τρία χρόνια».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε