Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

Μπρέντφορντ – Λίβερπουλ 3-1: Νίκη ύστερα από 85 χρόνια

Μπρέντφορντ – Λίβερπουλ 3-1: Νίκη ύστερα από 85 χρόνια

Η Μπρέντφορντ έκανε ονειρικό ξεκίνημα για το 2023, καθώς κατάφερε να νικήσει τη Λίβερπουλ για πρώτη φορά ύστερα από 1938. Έπειτα από 85 χρόνια, η ομάδα του Τόμας Φρανκ επικράτησε εντός έδρας με 3-1 στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Premier League.

Η κακή παράδοση που έχει τα τελευταία οκτώ χρόνια στον πρώτο αγώνα που έδωσε στο νέο έτος συνεχίστηκε για την Λίβερπουλ, η οποία υπέστη την τέταρτη ήττα, ενώ έχει μόλις δύο νίκες και 3 ισοπαλίες.

Στο «Μπρέντφορντ Κομιούνιτι» οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το αυτογκόλ του Κονατέ στο 19΄, τους ακυρώθηκε γκολ στο 40΄ που πέτυχε ο Μι (VAR), ενώ στο 43΄ με τον Βισά έβαλαν τις βάσεις για την έκτη νίκη τους στην Premier League.

Με τον Κώστα Τσιμίκα να ξεκινά στο αρχικό σχήμα και να παραχωρεί την θέση του στον Ρόμπερτσον στο 46΄, οι «κόκκινοι» δεν ήταν καθόλου απειλητικοί στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μπήκαν δυνατά, σκόραραν με τον Νούνιες στο 48΄, αλλά το τέρμα δε μέτρησε (οφσάιντ), ενώ στο 50΄ χαμογέλασαν με το 2-1 από τον Τσαμπερλέιν.

Τα πάντα, όμως, τελείωσαν στο 78ο λεπτό με τον Καμερουνέζο Εμπεουμό να «γράφει» το τελικό 3-1, με τη Λίβερπουλ να χάνει σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για να βρεθεί στην πρώτη τετράδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις