Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Διπλό με ανατροπή και «χατ τρικ» του Φόντεν για τους «Πολίτες» στην Premier League

Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Διπλό με ανατροπή και «χατ τρικ» του Φόντεν για τους «Πολίτες» στην Premier League
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε αρκετά στην έδρα της Μπρέντφορντ, αλλά κατάφερε τελικά να φθάσει στη νίκη με 3-1 και να πάρει τους τρεις βαθμούς, που τη φέρνουν… αγκαλιά με την κορυφή της Premier League.

Έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ από το 21′ με γκολ του Μαπέι, η Μάντσεστερ Σίτι χρειάστηκε ένα γκολ του Φόντεν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου για να πάει ισόπαλη στα αποδυτήρια με την Μπρέντφορντ και να κάνει πιο εύκολο το έργο της ενόψει του δευτέρου μέρους.

Ευτύχησε μάλιστα να βρει γρήγορα και το δεύτερο γκολ, με τον ίδιο παίκτη να σκοράρει ξανά στο 53′ και να ανατρέπει το σκορ για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι είχαν στη συνέχεια νέες ευκαιρίες για ένα δικό τους δεύτερο γκολ, αλλά ήταν ο Φόντεν αυτός που “χτύπησε” και πάλι στο 70′ για να πετύχει χατ-τρικ και να “σφραγίσει” τη νίκη της ομάδας του. Η Μάντσεστερ Σίτι μείωσε έτσι τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ στους δύο βαθμούς, αλλά διατηρεί την κορυφή της Premier League στα… χέρια της, αφού έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο από την ομάδα του Κλοπ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις