Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Μπρόντμπι-Παναθηναϊκός: Τα τρία αιτήματα του “τριφυλλιού” εν όψει της ρεβάνς!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή στην UEFA, με την οποία ζητά τρία πράγματα. Εξτρά παρατηρητή ασφαλείας, δεύτερο παρατηρητή αγώνα και πραγματοποίηση της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας την παραμονή του αγώνα και όχι ανήμερα το πρωί.

Οι “πράσινοι” είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στους ομίλους του Europa League μετά και το 3-0 του πρώτου παιχνιδιού στο “Απόστολος Νικολαΐδης”. Εάν η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι παρουσιαστεί απλά σοβαρή, θα πάρει άνετα την πρόκριση, ωστόσο οι Δανοί έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν… κλίμα πριν από τη ρεβάνς.

Μετά και την καταγγελία στον Μάρκους Μπεργκ για ρατσιστική επίθεση σε παίκτη της Μπρόντμπι, το κλίμα είναι τεταμένο, γι’ αυτό και ο Παναθηναϊκός θέλει να διασφαλίσει πως όλα θα κυλήσουν ομάδα στο παιχνίδι στη Δανία. Η “πράσινη” ΠΑΕ, απέστειλε, λοιπόν, επιστολή στην UEFA, ζητώντας έξτρα παρατηρητή ασφαλείας, δεύτερο παρατηρητή αγώνα και πραγματοποίηση της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας την παραμονή του αγώνα και όχι ανήμερα το πρωί.

Στην επιστολή αναφέρονται πολλά για τη συμπεριφορά του προπονητή της Μπρόντμπι, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, μετά τη λήξη του πρώτου ματς, ενώ γίνεται αναφορά και στις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Μπρόντμπι, Τρολς Μπεχ, για τον Μάρκους Μπεργκ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε