Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Μύλος” με Άρη και Λάρσον – “Δεν είπα ποτέ ότι είμαι απλήρωτος, μου αρέσει να παίζω εδώ”

“Μύλος” με Άρη και Λάρσον – “Δεν είπα ποτέ ότι είμαι απλήρωτος, μου αρέσει να παίζω εδώ”
ΦΩΤΟ Intime

Παρεξήγηση φαίνεται πως έγινε ανάμεσα στον Άρη και στον παίκτη της ομάδας Ντάνιελ Λάρσον, μετά από δηλώσεις του τελευταίου σε ιστοσελίδα της Σουηδίας, αναφορικά με καθυστερήσεις πληρωμών στην ομάδα. Ανακάλεσε ο Σουηδός άσος.

Λίγο καιρό μετά τις αναταράξεις που προκάλεσαν στον Άρη οι δηλώσεις του Ντάνιελ Σούντγκρεν σε σουηδική ιστοσελίδα, αναφορικά με καθυστερήσεις πληρωμών, ήρθαν αυτές του Ντάνιελ Λάρσον, με παρόμοιο περιεχόμενο, για να προκαλέσουν εκ νέου τριγμούς, έστω προσωρινά.

Ο Σουηδός επιθετικός του Άρη παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα “Fotbollskanalen”, όπου φάνηκε να υποστηρίζει ότι ο τελευταίος μισθός που έλαβε από τους “κίτρινους” ήταν τον Οκτώβριο του 2019.

“Στην Ελλάδα και χωρίς τον κορονοϊό λαμβάναμε μέρος της δόσης του συμβολαίου. Δεν είναι τόσο φυσιολογικό. Ο τελευταίος μήνας που πήρα πλήρη μισθό ήταν ο Οκτώβριος. Στην αρχή είχα θυμώσει.

Αλλά, μετά δεν μπορείς να κάνει κάτι περισσότερο. Τώρα δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί όλοι είναι απασχολημένοι με τον κορονοϊό. Ούτε που σκέφτομαι ότι μπορώ να περιμένω κάτι τώρα”, ανέφεραν οι δηλώσεις που αποδίδονταν στον Λάρσον.

Ο Άρης αντέδρασε άμεσα κάνοντας λόγο για παρανόηση μεταξύ δόσεων του συμβολαίου και των μισθών, ενώ διαβεβαίωσε πως ο παίκτης θα πάρει την οφειλόμενη δόση από τον Ιανουάριο.

Μάλιστα οι Θεσσαλονικείς μετέφεραν και λόγια του ίδιου του Λάρσον, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε δήλωσε κάτι τέτοιο, αποδίδοντας στον δημοσιογράφο ότι γράφτηκε.

“Δεν έχω πει τίποτα τέτοιο. Ο δημοσιογράφος έγραψε δικά του λόγια. Μου αρέσει να παίζω στον Άρη” είπε ο παίκτης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις