Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

“Μύλος” με Μπουρούση και Φώτση! Οι αναρτήσεις των δύο παικτών (pics)

“Μύλος” με Μπουρούση και Φώτση! Οι αναρτήσεις των δύο παικτών (pics)
ΦΩΤΟ intime

Χαμός στα social media με Μπουρούση και Φώτση, μετά τις δηλώσεις του πρώτου για την περίοδο που βρισκόταν στον Παναθηναϊκό και μία… αινιγματική ανάρτηση του δεύτερου.

Ο Γιάννης Μπουρούσης φιλοξενήθηκε σε εκπομπή της Cosmote TV και μίλησε μεταξύ άλλων και για το περιστατικό με το πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη, όπου ο Φώτσης ήταν ένας από τους αθλητές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που διαφώνησε με την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο Έλληνας σέντερ τάχθηκε υπέρ του ιδιοκτήτη της “πράσινης” ΚΑΕ, γεγονός που φαίνεται να “πείραξε” τον άλλοτε συμπαίκτη του, οδηγώντας σε μία δική του ανάρτηση στα social media. Ο Φώτσης δεν κατονόμασε κάποιον και στη συνέχεια “κατέβασε” τη φωτογραφία, αλλά μετά το σάλο που προκάλεσε, έφερε και την αντίδραση του Μπουρούση, ο οποίος και ξεκαθάρισε ότι δεν άφησε αιχμές προς εκείνον.

Η ανάρτηση του Φώτση

«Επειδή βλέπω πολλούς μάγκες που βγαίνουν στην τηλεόραση μετά από χρόνια και μιλάνε γενικά και αόριστα και γλύφουν, ένα έχω να τους πω: Χαίρομαι που το μόνο κοινό που έχουμε είναι ότι παίζουμε μπάσκετ. Έτσι, γενικά κι αόριστα κι εγώ».

Η ανάρτηση του Μπουρούση

«Επειδή πολλές φορές μιλάω τόσο άμεσα, σαν να γνωρίζομαι με όλο τον κόσμο χρόνια, όσοι με ξέρουν φυσικά και κατάλαβαν πως ποτέ δεν υπονόησα κάτι για τον Αντώνη. Για όσους δεν με ξέρουν θα το πω τώρα: “Δεν υπονόησα κάτι για τον Αντώνη”. Καλά να είστε όλοι!!»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις