Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

“Να γιατί έφυγα”

Το καλύτερο το άφησε για το τέλος ο Ντέμης, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Νικολαϊδης απάντησε στα λεγόμενα Θανόπουλου, απέφυγε να “ρίξει λάδι στη φωτιά”, αλλά τα είπε όλα στην τελευταία του φράση.

 

Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό NOVAΣΠΟΡ FM 94,6 με αφορμή τα όσα είχε πει νωρίτερα στη συνέντευξη τύπου ο Νίκος Θανόπουλος. Εμφανίστηκε ενωτικός, μίλησε για την μαύρη τρύπα, τα λάθη του, τον Μελισαννίδη, τον Μπάγεβιτς, τον Φερέρ και τον Κατσουράνη.

 
Στο τέλος, κλήθηκε να σχολιάσει την φράση που είπε ο Νίκος Θανόπουλος “…Στην ΑΕΚ δεν χωράνε οι ρομαντισμοί..” και ο Ντέμης Νικολαίδης απάντησε “Γι’αυτό αποχώρησα από την ΑΕΚ. Γιατί μάλλον θα πρέπει να προχωρήσει με κάτι άλλο η ομάδα.”
 
 
Οι χαρακτηριστικότερες “ατάκες” του Ντέμη Νικολαίδη
 
Για τις κατηγορίες του Θανόπουλου στους μετόχους : “Θα ήθελα πολύ ο νυν πρόεδρος της ΑΕΚ να σταματήσει να κατηγορεί τους μετόχους και όσους τον έβαλαν σε αυτή τη θέση. Δεν ωφελεί σε τίποτα στην ομάδα μας να βγαίνουν άνθρωποι που υπήρξαν μαζί στο παρελθόν και να κατηγορούν ο ένας τον άλλο.”
 
Για τα λάθη του : “ Έκανα λάθος, ξέφυγα τη δεύτερη χρονιά του Φερέρ. Δεν έχω πρόβλημα να λέω ξανά τα λάθη που έχω κάνει. Ήταν εντελώς δικό μου το θέμα. Έγιναν 4-5 μεταγραφές που δεν έπρεπε να γίνουν, για λόγους οικονομικούς, αλλά και πολιτικής. Χάσαμε 1-2 χρόνια από αυτό.”
 
Για την μαύρη “τρύπα” στα οικονομικά της ΠΑΕ : “Υπήρχε ένα άνοιγμα στην ομάδα. Αν εξαιρέσω τα διακανονισμένα χρέη, τα οποία πληρώνονται στην ώρα τους, η ΑΕΚ είχε ένα άνοιγμα κάποια εκατ. ευρώ, το οποίο εγώ θεωρούσα πως καλύπτεται από τις αξίες παικτών που είχε μέσα στην ομάδα. Στην ομάδα υπάρχουν παίκτες με μεταπωλητική αξία, πίστευα πως έτσι καλύπτουμε οποιαδήποτε τρύπα.”
 
 
Για την πρόταση του Δημήτρη Μελισσανίδη: “Το να κάνεις μια πρόταση για να μπεις σε μια ομάδα είναι κάτι πολύ σοβαρό, ειδικά σε έναν σύλλογο όπως η ΑΕΚ. Δεν ήταν καθόλου παράλογο να τη θέλει το ΔΣ γραπτώς. Δεν χάθηκε καμία ευκαιρία. Σωστά έκρινε το ΔΣ. Αυτά δεν κλείνονται στο τηλέφωνο. Δεν φτάσαμε να κάνουμε κουβέντα για το τι θα κάναμε αν ερχόταν επίσημη πρόταση.”
 
Για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς : “Ο Μπάγεβιτς πρέπει να είναι στην ΑΕΚ. Από τη στιγμή που κάποιος δουλεύει στην ΑΕΚ, τον αγαπώ και τον στηρίζω. Είναι ο προπονητής της ομάδας μου, είμαι μαζί του. Αυτή είναι η άποψή μου και δεν είναι πολιτική. Το πιστεύω από τον καιρό που ήμουν ποδοσφαιριστής.”
Για τον Κώστα Κατσουράνη : “Είναι περίεργο, γιατί θέλω να βάλει γκολ ο Κατσουράνης, αλλά μετά κερδίζει ο Παναθηναϊκός. Είναι φίλος μου ο Κώστας. Ήθελα να έρθει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι, αλλά δεν υπήρξε πρόταση από την ομάδα και λυπάμαι πραγματικά για αυτό. Η εταιρία μου δεν έχει καμία σχέση με τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Στην Ελλάδα το θεωρώ φυσιολογικό να αποδοκιμάζεται. Ψάχνω να βρω πού έκανε το λάθος ο Κώστας και αποδοκιμάζεται.”
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε