Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Νάπολι – Αταλάντα 0-3: Πήρε μεγάλο «διπλό» και παρέμεινε σε «τροχιά» Champions League

Νάπολι – Αταλάντα 0-3: Πήρε μεγάλο «διπλό» και παρέμεινε σε «τροχιά» Champions League
Reuters

Η Αταλάντα πέρασε με το εντυπωσιακό 3-0 από την έδρα της Νάπολι κι έτσι αύξησε τη μεταξύ της από τους “παρτενοπέι”, κάνοντας σημαντικό βήμα για να κερδίσει ένα ευρωπαϊκό “εισιτήριο”, μένοντας σε… τροχιά Champions League.

Σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που καταβάλλει για ένα ευρωπαϊκό “εισιτήριο”, πανηγύρισε η Αταλάντα που πέρασε με 3-0 από την έδρα της Νάπολι, στην αναμέτρηση με την οποία “άνοιξε η αυλαία” της 30ης αγωνιστικής στη Serie A.

Με το “τρίποντο” αυτό και με δεδομένο πως είναι σχεδόν σίγουρο ότι η Ιταλία θα έχει και πέμπτη ομάδα στο νέο Champions League, οι “νερατζούρι” από το Μπέργκαμο πλησίασαν στο -1 από την -πέμπτη της βαθμολογίας- Ρόμα, την ώρα που οι “παρτενοπέι” βλέπουν την έξοδο στην Ευρώπη να… απομακρύνεται.

Η Αταλάντα άνοιξε το σκορ στο 26’με τον Μίραντσουκ και έκανε το 0-2 στη λήξη του πρώτου 45λέπτου με τον Σκαμάκα. Στο 88′ ο Κουπμάινερς -μετά από μια εξαιρετική πάσα του Ρουγκέρι- πλάσαρε εύστοχα και έκανε το τελικό 3-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές της Νάπολι γονάτισαν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, θέλοντας να στείλουν μήνυμα κατά του ρατσισμού, αλλά και να δείξουν τη στήριξή τους προς τον Βραζιλιάνο συμπαίκτη τους, Ζουάν Ζεσούς ο οποίος κατήγγειλε ότι δέχθηκε ρατσιστικές προσβολές από τον Φραντσέσκο Ατσέρμπι, στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με την Ίντερ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις