Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Νάπολι – Λάτσιο 1-2: Άλωσαν το Μαραντόνα οι Λατσιάλοι

Νάπολι – Λάτσιο 1-2: Άλωσαν το Μαραντόνα οι Λατσιάλοι

Η Λάτσιο κέρδισε με σκορ 2-1 στην έδρα της Νάπολι, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Serie A. Από τον πάγκο είδε το παιχνίδι της νέας του ομάδας ο Χρήστος Μανδάς.

Η Λάτσιο ήταν συνολικά καλύτερη από τη Νάπολι σε όλο το παιχνίδι και με ένα όμορφο γκολ του Λουίς Αλμπέρτο στο 30΄έκανε το 1-0.

Η απάντηση της Νάπολι ήταν άμεση, καθώς στο 32΄ο Ζιελίνσκι ισοφάρισε για τους «παρτενοπέι». 

Με αυτό τον τρόπο οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, με τη Λάτσιο ωστόσο στο β΄μέρος να κυριαρχεί πλήρως στον αγωνιστικό χώρο.

Ο νεοαποκτηθέντας Καμάντα στο 52ο λεπτό έκανε το 2-1, με τους «λατσιάλι» να πετυχαίνουν και 3ο γκολ στο 68 με τον Ζακανί, αλλά να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Μάλιστα ακυρωθέν γκολ είχε και ο Ματίας Γκεντοζί, αφού στην αρχή της φάσης και πριν πετύχει ένα τέρμα με εντυπωσιακό σουτ, υπήρχε εκτεθειμένος παίκτης των φιλοξενούμενων.

Κάπως έτσι και παρά την προσπάθεια της Νάπολι για ισοφάριση στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, η Λάτσιο κατάφερε να πάρει το πρώτο της τρίποντο στη φετινή Serie A και να υποχρεώσει τους Ναπολιτάνους στην πρώτη τους ήττα.

Από τον πάγκο είδε το παιχνίδι ο Χρήστος Μανδάς, ο οποίος αν μη τι άλλο έφερε γούρι στον σύλλογο της Ρώμης.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις