Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Νάπολι – Μπράγκα 2-0 και Ουνιόν Βερολίνου – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3 για τον 3ο όμιλο του Champions League

Νάπολι – Μπράγκα 2-0 και Ουνιόν Βερολίνου – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3 για τον 3ο όμιλο του Champions League
Reuters

Η Νάπολι δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει εντός έδρας της Μπράγκα (2-0) και να πάρει το “εισιτήριο” για τους “16” του Champions League. Η Ρεαλ Μαδρίτης έκανε το απόλυτο 6/6 στον 3ο όμιλο, αφού πέρασε με 3-2 από την έδρα της Ουνιόν Βερολίνου. Στους “32” του Europa League πέρασε η Μπράγκα.

Η Νάπολι έγινε τελικά η ομάδα που ακολούθησε την Ρεάλ Μαδρίτης στους “16” του Champions League. Οι “παρτενοπέι” νίκησαν εντός έδρας την Μπράγκα με 2-0 και έστειλαν τους Πορτογάλους στους “32” του Europa League. Η Ουνιόν Βερολόνου κατέλαβε την τελευταία θέση στον 3ο όμιλο, χάνοντας εντός έδρας από τους “μερένγκες” με 3-2.

Νάπολι – Μπράγκα 2-0

Η Νάπολι μπήκε στο ματς αποφασισμένη να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε κόντρα στην Μπράγκα κι έτσι να ακολουθήσει την Ρεάλ Μαδρίτης στους “16” του Champions League. Μόλις στο 9′ είχαμε το 1-0 με αυτογκόλ του Σαατσί! Η υπεροχή των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 33′ έφτασαν στο 2-0 με ένα τυχερό “τακουνάκι” του Οσιμέν.

Ουνιόν Βερολίνου – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3

Η Ουνιόν Βερολίνου είχε ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα, πλησιάζοντας απειλητικά την εστία της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ισπανοί όμως ανέλαβαν πρωτοβουλίες στη συνέχεια, πήραν την κατοχή της μπάλας και προσπάθησαν να ανοίξουν το σκορ. Δεν το κατάφεραν στο 43′ με τον Χοσέλου, αλλά ούτε και στο 44′, με τον Μόντριτς να μην μπορεί να νικήσει τον Ρόνοου σε εκτέλεση πέναλτι. Δευτερόλεπτα μετά, ο πορτιέρε των γηπεδούχων έκανε το γέμισμα, ο Αλάμπα έκανε λάθος και δεν μπόρεσε να διώξει, η μπάλα μπήκε στην περιοχή των φιλοξενούμενων και ο Φόλαντ έκανε το 1-0 υπέρ των Γερμανών.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε καλά στην επανάληψη. Στο 55’ ο Ροντρίγκο έπιασε εξ επαφής την κεφαλιά αλλά ο Ρένοβ έδιωξε ενστικτωδώς. Τελικά το 1-1 ήρθε λίγ0ο μετά (61′) με κεφαλιά του Χοσέλου. Ο ίδιος παίκτης στο 73’, και πάλι με το κεφάλι, έκανε την ανατροπή για τους Μαδριλένους.

Η Ουνιόν αντέδρασε και στο 85’ ισοφάρισε με συρτό σουτ του Κραλ. Όμως οι φιλοξενούμενοι είπαν την τελευταία λέξη όταν στο 89΄ο Θεμπάγιος, με σουτ που βρήκε στον Λαϊντουνί, διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις