Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Νάπολι – Ουντινέζε 2-1: Ο Βίκτορ Οσιμέν σκόραρε ξανά και έφερε την ανατροπή

Νάπολι – Ουντινέζε 2-1: Ο Βίκτορ Οσιμέν σκόραρε ξανά και έφερε την ανατροπή
Reuters

Μια αγωνιστική μετά τα δυο γκολ που πέτυχε στην Βερόνα, ο Νιγηριανός επιθετικός Βίκτορ Οσιμέν βοήθησε την Νάπολι να φτάσει στην εντός έδρας ανατροπή κόντρα στην Ουντινέζε (2-1).

Ο Βίκτορ Οσιμέν κράτησε «ζωντανή» τη Νάπολι, στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου στη Serie A. Οι “παρτενοπέι” ζορίστηκαν μέσα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» κόντρα στην Ουντινέζε αλλά πήραν τη νίκη με ανατροπή (2-1), σε ματς για την 30ή αγωνιστική.

Η ομάδα του Ούντινε προηγήθηκε με τον Ζεράρ Ντεουλοφέου (22′), αλλά στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Νιγηριανός διεθνής φορ των «παρτενοπέι» και με δύο δικά του γκολ ανέτρεψε το σκορ και χάρισε στην ομάδα του την πολύτιμη νίκη, η οποία την έστειλε, έστω και προσωρινά στο “ρετιρέ” με τη Μίλαν και την κράτησε “ζωντανή” στη μάχη για την κατάκτηση του φετινού «σκουντέτο».

Να πούμε εδώ ότι Μίλαν και Νάπολι έχουν από 63 βαθμούς, με τους “ροσονέρι” να έχουν αυτή τη στιγμή ένα ματς λιγότερο (παίζουν το βράδυ στην έδρα της Κάλιαρι). Την ίδια στιγμή, η Ίντερ έχει 59 βαθμούς και δυο ματς λιγότερα (υποδέχεται μέσα στην ημέρα την Φιορεντίνα).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις