Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Νάπολι – Ρόμα 1-1: Νέα «γκέλα» που την βγάζει έξω από τη «μάχη» του τίτλου

Νάπολι – Ρόμα 1-1: Νέα «γκέλα» που την βγάζει έξω από τη «μάχη» του τίτλου
Reuters

Η Νάπολι απέτυχε για δεύτερη σερί αγωνιστική να κερδίσει -και μάλιστα εντός έδρας- έφερε 1-1 με την Ρόμα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μένει έξω από το… παιχνίδι του τίτλου στη Serie Α, πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος.

Μετά την εντός έδρας ήττα-σοκ απ’ τη Φιορεντίνα την περασμένη εβδομάδα (2-3), η Νάπολι είδε τη Ρόμα να της στερεί άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς στη “μάχη” για τον τίτλο, μένοντας στο 1-1 στο “ντιέγκο Μαραντόνα”, σε ματς για την 33η αγωνιστική στη Serie A.

Ο Ινσίνιε με πέναλτι στο 11′ έδωσε προβάδισμα στη Νάπολι, όμως στη συνέχεια οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν δεύτερο γκολ για να «σφραγίσουν» τη νίκη τους και «τιμωρήθηκαν» στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων απ’ τον Ελ Σαραουί, ο οποίος έφερε το ματς στα ίσα μετά την ασίστ του Έιμπραχαμ.

Οι “παρτενοπέι” έφτασαν έτσι τους 67 βαθμούς και βρίσκονται στο -4 από την πρωτοπόρο Μίλαν και στο -2 από την Ίντερ, με τους “νερατζούρι” όμως να έχουν ένα ματς λιγότερο. Την ίδια στιγμή, η Ρόμα έφτασε τους 58 βαθμούς και έμεινε στο -5 από την 4η Γιουβέντους και την τελευταία θέση που οδηγεί στο Champions League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις