Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Νάπολι – Σπαλέτι: «Είδα ευτυχισμένο τον Κώστα Μανωλά στην παρουσίαση από τον Ολυμπιακό»

Νάπολι – Σπαλέτι: «Είδα ευτυχισμένο τον Κώστα Μανωλά στην παρουσίαση από τον Ολυμπιακό»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έχασε τον Κώστα Μανωλά από τον Ολυμπιακό και ρωτήθηκε για το γεγονός σε συνέντευξη Τύπου της Νάπολι, για να υπογραμμίσει την… ευτυχία του Έλληνα αμυντικού.

Ο Ιταλός τεχνικός των Ναπολιτάνων, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Μανωλά και στη Ρόμα, δήλωσε χαρούμενος για τον πρώην ποδοσφαιριστή του, σημειώνοντας ότι η ομάδα του έχασε ένα “κομμάτι” της.

Οι δηλώσεις του Σπαλέτι

«Η ιστορία του Μανωλά αφορά τη σχέση μεταξύ εκείνου και του συλλόγου, εμείς φιλοδοξούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με την Μίλαν με όσους έχουμε στη διάθεσή μας οπότε δεν θα μιλήσω για τον Μανωλά. Έχουμε μείνει με 16, 17 παίκτες για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά δεν θα κρυφτούμε πίσω από τους τραυματισμούς. Βλέποντας ευτυχισμένο τον Μανωλά στην παρουσίαση του Ολυμπιακού είναι κάτι που με έκανε χαρούμενο για αυτόν.

Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Τώρα το μεταγραφικό παζάρι είναι κλειστό και προς το παρόν αυτό είναι το γκρουπ των παικτών που έχω στη διάθεσή μου. Μου αρέσει το ρόστερ αλλά αν φύγει ένα κομμάτι, κάτι θα σου λείπει και θα χρειαστεί να το αλλάξεις».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις