Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Νάτσο Σκόκο: «Στην Τούμπα μείναμε κλειδωμένοι για δύο ώρες, στην αυλή μου πέταξαν μολότοφ»

Νάτσο Σκόκο: «Στην Τούμπα μείναμε κλειδωμένοι για δύο ώρες, στην αυλή μου πέταξαν μολότοφ»
Intime.gr

Ο Νάτσο Σκόκο «μάγεψε» στην Ελλάδα, με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο παλαίμαχος -πλέον- Αργεντινός είχε όμως και κάποιες «άσχημες» στιγμές, τις οποίες και αποκάλυψε

Ο Νάτσο Σκόκο παραχώρησε συνέντευξη στο «Tyc Sport» και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στις χειρότερες εμπειρίες που είχε βιώσει στα γήπεδα. Όπως προκύπτει, ο Αργεντινός θυμήθηκε κάποια περιστατικά, από την «θητεία» του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο 36χρονος Σκόκο διηγήθηκε μια ιστορία από την Τούμπα (προημιτελικός Κυπέλλου τη σεζόν 2010-11), αλλά και μια επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του στην Αθήνα.

“Το πιο καυτό γήπεδο που έχω επισκεφθεί είναι αυτό του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, το λένε Τούμπα. Μια φορά πήγα να παίξω εκεί και τους αποκλείσαμε από τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Πριν τελειώσει το ματς, πέταξαν μια φωτοβολίδα στον Σάχα, η οποία τον βρήκε και η φανέλα του άρπαξε φωτιά. Όλοι μας περιμέναμε να σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής για να αρχίσουμε να τρέχουμε προς τη φυσούνα, ενώ οι οπαδοί είχαν ήδη μπει στο γήπεδο. Στα αποδυτήρια μας έκοψαν το ρεύμα και έπρεπε να μείνουμε εκεί κλειδωμένοι για δύο ώρες”, είπε αρχικά ο Σκόκο.

Επίσης, ο Αργεντινός αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που ακολούθησε της ήττας της ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης» με 6-0, στις 20 Μαρτίου του 2011.

“Παίζαμε με τον Ολυμπιακό. Στο ημίχρονο χάναμε 3-0 και στο τέλος 6-0. Όταν τελείωσε το παιχνίδι μας είπαν: “Υπάρχουν 3.000 άτομα που σας περιμένουν για να βάλουν φωτιά στα αυτοκίνητά σας”.

“Στην Ελλάδα είχα ένα σπίτι που είχε αυλή μπροστά και πίσω. Η μπροστινή έβλεπε στον κεντρικό δρόμο και είχε δύο μεγάλους θάμνους. Ξαφνικά νιώθω δύο εκρήξεις. Όταν κοίταξα έξω από το παράθυρο, οι δύο θάμνοι είχαν πάρει φωτιά, με φλόγες δύο μέτρων. Βγήκα έξω και ο γείτονάς μου ήταν με το λάστιχο να σβήνει τη φωτιά και μου είπε: “Ήταν δύο τύποι σε μια μοτοσυκλέτα, πέταξαν δύο μολότοφ”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις