Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

NBA: Μυθικός Χάρντεν! “Σκότωσε” τους Γουόριορς με τρομερό τρίποντο-μαχαιριά – video

NBA: Μυθικός Χάρντεν! “Σκότωσε” τους Γουόριορς με τρομερό τρίποντο-μαχαιριά – video

Με τον Τζέιμς Χάρντεν να ευστοχεί σ’ ένα τρομερό τρίποντο στο 1’’ πριν το τέλος της παράτασης, οι Ρόκετς έφυγαν με το “διπλό” από το Γκόλντεν Στέιτ, επικρατώντας των Γουόριορς με 135-134.

Ο Τζέιμς Χάρντεν είναι ο πιο “καυτός” παίκτης του NBA τον τελευταίο καιρό. Ο “Μούσιας” μοιάζει ασταμάτητος, με τους Γουόριορς να αποτελούν το νέο “θύμα” του. Με τρίποντο πάνω σε άμυνα των Τόμπσον και Γκριν στο 1’’ πριν το τέλος της παράτασης, διαμόρφωσε το τελικό 135-134, χαρίζοντας τη νίκη στους Ρόκετς μέσα στην έδρα των πρωταθλητών.

Ο απόλυτος ηγέτης των “Ρουκετών” πραγματοποίησε ακόμα μία μυθική εμφάνιση. Έκανε triple-double με 44 πόντους (8/9 βολές, 3/9 δίποντα και 10/23 τρίποντα), 10 ριμπάουντ και 15 ασίστ, ισοπεδώνοντας κάθε αμυντικό σύστημα των “Πολεμιστών”.

Ο Χάρντεν είχε διαμορφώσει και το 119-119 της κανονικής διάρκειας. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Κλιντ Καπέλα με 29 πόντους και 21 ριμπάουντ.

Από πλευράς ηττημένων, ο Στεφ Κάρι είχε 35 πόντους και οι Κλέι Τόμπσον και Κέβιν Ντουράντ από 26, με τον τελευταίο να αστοχεί σε κρίσιμα σουτ στο τέλος της κανονικής διάρκειας και της παράτασης.

Το νικητήριο τρίποντο του Χάρντεν

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, οι Σπερς νίκησαν τους Ράπτορς με 125-107, ενώ οι Νάγκετς έφυγαν με το “διπλό” (117-113) από την έδρα των Κινγκς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις