Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Νέα προφυλάκιση για τα επεισόδια στο Ηρόδοτος – Εθνικός

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Προφυλακιστέος κρίθηκε από τον αρμόδιο ανακριτή και ο τέταρτος οπαδός που συνελήφθη για τα επεισόδια στην αναμέτρηση του Ηροδότου με τον Εθνικό, τα οποία είχαν είχαν ως αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό ενός 47χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, στην Αθήνα.

Ο 32χρονος -που είχε εμφανιστεί την Τετάρτη με τον δικηγόρο του ενώπιον των Αρχών- απολογήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής και υποστήριξε ότι ήταν παρών στο περιστατικό αλλά δεν είχε καμία συμμετοχή στον τραυματισμό τού 47χρονου.

Για το ίδιο περιστατικό, ένας 27χρονος και ένας 24χρονος έχουν ήδη περάσει το κατώφλι των φυλακών ενώ ο 22χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και με χρηματική εγγύηση ύψους 2.000 ευρώ, με την υποχρέωση να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του όταν αγωνίζεται ο Ηρόδοτος και με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Να τονίσουμε πως και στους τέσσερις έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση.

Διαβάστε ακόμα…

Κρήτη: Δύο προφυλακιστέοι για τα επεισόδια στο Ηρόδοτος – Εθνικός (VIDEO)

Ηράκλειο: Για ανθρωποκτονία διώκονται οι τρεις για τα επεισόδια στο Ηρόδοτος – Εθνικός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε