Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Νέες τρομακτικές απειλές του ISIS για το Μουντιάλ – “Υπόσχεση” για νεκρούς ποδοσφαιριστές

Νέες τρομακτικές απειλές του ISIS για το Μουντιάλ – “Υπόσχεση” για νεκρούς ποδοσφαιριστές

Νέες τρομακτικές απειλές για αιματοκύλισμα του Μουντιάλ της Ρωσίας εξαπολύουν οι τζιχαντιστές. Με αναρτήσεις τους στα social media κάνουν λόγο για εκρήξεις στα γήπεδα και για νεκρούς παίχτες.

Σύμφωνα και με όσα ανήρτησε η αναλύτρια και ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας Ρίτα Κατζ, όσο πλησιάζουν οι μέρες του Μουντιάλ, τόσο αυξάνονται οι απειλές του ISIS για εκρήξεις και νεκρούς.

Μάλιστα έχουν δημοσιεύσει και αφίσες, στις οποίες φαίνονται καθαρά οι προθέσεις του για μακελειό.

Η αναλύτρια αναφέρει πως παρόμοιες απειλές είχαν εξαπολύσει και πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, με 10 τζιχαντιστές τελικά να συλλαμβάνονται από τις αρχές της Βραζιλίας για προετοιμασία επιθέσεων.

Ωστόσο, όπως αναφέρει, αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η Ρωσία είναι πολύ πιο ψηλά στην “λίστα” των τζιχαντιστών απ’ ότι η Βραζιλία, καθώς έχει πρωτοστατήσει σε συνεργασία με τον Άσαντ στον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους στην Συρία.

Επίσης την περίοδο που θα γίνεται το Μουντιάλ για τους μουσουλμάνους θα υπάρχει το Ραμαζάνι, κάτι που μπορεί οι τζιχαντιστές να εκμεταλλευτούν πείθοντας ενδεχόμενους βομβιστές αυτοκτονίας για την… ευκολότερη πρόσβαση στον παράδεισο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις