Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Νέφτσι Μπακού – Ολυμπιακός: Με σημαντικές απουσίες για την πρόκριση οι Πειραιώτες

Νέφτσι Μπακού – Ολυμπιακός: Με σημαντικές απουσίες για την πρόκριση οι Πειραιώτες

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (20:00, MEGA, live από το newsit.gr) τη Νέφτσι Μπασκού στο Αζερμπαϊτζάν, στη ρεβάνς του 1-0 στο “Γ. Καραϊσκάκης”, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Ολυμπιακός καλείται να υπερασπιστεί το προβάδισμα που έχει από το πρώτο παιχνίδι και να πάρει την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό του Champions League. Το έργο του δεν θα είναι εύκολο, μιας κι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Στη διάθεσή του ο Πέδρο Μαρτίνς έχει 18 παίκτες, αφού εκτός έμειναν οι Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Παπασταθόπουλος, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά και Κρίστινσον μαζί με τον Φορτούνη και τον Τικίνιο που είχαν υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια. Μπροστά του θα έχει τρεις αμυντικούς, τους Μάρκοβιτς, Σεμέδο και Μπα, ενώ ως φουλ μπακ θα παίξουν οι Λαλά και Ραντζέλοβιτς.

Το δίδυμο στα χαφ θα συνθέσουν οι Κούντε και Σουρλής, με τον Βαλμπουενά και τον Μασούρα να παίζουν πίσω από τον προωθημένο Χασάν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Βατσλίκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σισέ, Τσούμιτς, Βρουσάι, Αλγκασίμ Μπα και Ελ Αραμπί.

Την αποψινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο 35χρονος Ρικάρδο ντε Μπούργκος από την Ισπανία. Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Ρομπέρτο ντελ Παλομάρ και Χον Νούνιες, ενώ τέταρτος είναι ο Αντριάν Κορδέρο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις