Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Νεϊμάρ, Βινίσιους και Πογκμπά βρέθηκαν στο Μαϊάμι για τον τελικό του ΝΒΑ

Νεϊμάρ, Βινίσιους και Πογκμπά βρέθηκαν στο Μαϊάμι για τον τελικό του ΝΒΑ

Οι Νεϊμάρ, Βινίσιους και Πογκμπά απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με τους τρεις σταρ να βρίσκονται στο Μαϊάμι, όπου παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση για τον τελικό του ΝΒΑ Μαϊάμι Χιτ – Ντένβερ Νάγκετς.

Δεν είναι κοινό μυστικό πως ο Νεϊμάρ με τον Βινίσιους έχουν φιλικές σχέσεις, με τους δυο Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές να κάνουν διακοπές στο Μαϊάμι, μην χάνοντας την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα ανάμεσα σε Χιτ και Νάγκετς για το game 4 των τελικών στο ΝΒΑ.

Όπως είναι λογικό ο φωτογραφικός φακός δεν γινόταν να μην τους εντοπίσει, απαθανατίζοντας τους, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Ωστόσο, παρά την παρουσία τους, το Μαϊάμι ηττήθηκε και πλέον βλέπει το όνειρο του για πρωτάθλημα να ξεφεύγει. Ωστόσο και μόνο που βρέθηκαν στο παρκέ, ήταν αρκετό, προκειμένου να γίνει είδηση.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως την αναμέτρηση παρακολούθησε και ένας άλλος διάσημος ποδοσφαιριστής, ο λόγος για τον Πολ Πογκμπα, με τον Γάλλο μέσο να φωτογραφίζεται μάλιστα με το τρόπαιο του ΝΒΑ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBA (@nba)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις