Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Νεκρός οπαδός: Τρεις συλλήψεις από την αστυνομία! Ανάμεσά τους και η οδηγός που τον παρέσυρε

νεκρός οπαδός
ΦΩΤΟ intime

Δύο νεαροί Έλληνες συνελήφθησαν για τον ξυλοδαρμό του νεκρού οπαδού.
Γυναίκα 26 ετών αυτή που τον παρέσυρε με πολυτελές αυτοκίνητο.
Αναμένεται η νεκροψία για την ακριβή αιτία του θανάτου του 28χρονου Βούλγαρου.
Κυκλοφόρησε φωτογραφία του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο συμβάν.

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για τον θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου, ο οποίος φέρεται να δέχθηκε επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων, με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα και στη συνέχεια να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο.

 Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 28χρονος οπαδός που πέθανε μετά από άγρια επίθεση χούλιγκαν σε καφετέρια [pics]

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι δύο νεαροί Έλληνες, 24 και 26 ετών, που κατηγορούνται για εμπλοκή στην χαρακτηριζόμενη από την αστυνομία ως «επίθεση», αλλά και η οδηγός, ελληνικής καταγωγής, που στην εξέλιξη του συγκεκριμένου επεισοδίου φέρεται να παρέσυρε με το αυτοκίνητο της τον άτυχο αλλοδαπό, εγκαταλείποντας στη συνέχεια τον τόπο του τροχαίου.

Με βάσει τις πρώτες πληροφορίες, η οδηγός ήταν μία 26χρονη Ελληνίδα αισθητικός από τη Θεσσαλονίκη, η οποία και οδηγούσε μία νοικιασμένη Mercedes από τον φίλο της.

Το χρονικό του θανάτου

Το θανατηφόρο περιστατικό διαδραματίστηκε χθες το απόγευμα στην οδό Μαρία Κάλλας, προέκταση της παραλιακής λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου, ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Αναφέρθηκε επίσης και ο τραυματισμός δύο συμπατριωτών του θύματος που διακομίστηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο χωρίς η κατάστασή της υγείας τους να εμπνέει ανησυχία.

Από την πρώτη στιγμή ενεπλάκη στις αστυνομικές έρευνες η υποδιεύθυνση αντιμετώπισης αθλητικής βίας Βορείου Ελλάδος, καθώς συγκεντρώθηκαν στοιχεία που συνδέουν το συμβάν με οπαδικές διαφορές. Μάλιστα, για το περιστατικό ενημερώθηκε κι ο αρμόδιος για θέματα αθλητισμού εισαγγελέας πλημμελειοδικών.

Ο Άρης για τον νεκρό οπαδό: “Εξοργιστικό να χάνονται ανθρώπινες ζωές! Περιμένουμε συλλήψεις”

Όπως έγινε γνωστό, ο 28χρονος Βούλγαρος είχε ταξιδέψει τα προηγούμενα 24ωρα μαζί με συμπατριώτες του από την πατρίδα τους στη Θεσσαλονίκη, για να παρακολουθήσουν την ποδοσφαιρική αναμέτρηση ανάμεσα στον ‘Αρη και τον ΠΑΟΚ.

Ένα 24ωρο μετά το ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», η παρέα των νεαρών που είχαν έρθει από την Βουλγαρία περπατούσαν στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής όπου διαδραματίστηκε το αιματηρό επεισόδιο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η παραπάνω ομάδα ατόμων δέχθηκε «επίθεση» από δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, και, κατά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ., είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Η νεκροψία θα δείξει τα αίτια του θανάτου

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια θανάτου του 28χρονου και για το λόγο αυτό διεξάγεται ιατροδικαστική έρευνα, το πόρισμα της οποίας θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία. Η νεκροψία θα δείξει αν ο ξυλοδαρμός από τους οπαδούς ή το γεγονός ότι παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο, ήταν ο λόγος που έχασε τη ζωή του.

Εξετάζοντας μάρτυρες και αναλύοντας βιντεοληπτικό υλικό, οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση και άλλων ατόμων που εμπλέκονται στην υπό διερεύνηση επίθεση ενώ ο αριθμός τους εκτιμάται ότι προσεγγίζει τους δέκα. Την ίδια ώρα, οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν για τα περαιτέρω στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, με πληροφορίες από το grtimes.gr

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις