Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Νεκρός πρώην παίκτης της Άστον Βίλα από tazer αστυνομικού!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Απίστευτη είδηση. Σοκ προκάλεσε στο αγγλικό ποδόσφαιρο ο θάνατος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Άστον Βίλα, Ντάλιαν Άτκινσον από ανακοπή καρδιάς, ύστερα από χρήση tazer όπλου αστυνομικού στη περιοχή Τέλφορντ του Σρόπφαϊρ.

Tραγωδία στο Τέλφορντ της Αγγλίας, εκεί όπου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Άστον Βίλα, Ντάλιαν Άτκινσον, σκοτώθηκε από αστυνομικό, ο οποίος θέλησε να τον ακινητοποιήσει με tazer.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, περίπου στη 1.30 το πρωί, η αστυνομία του Σρόπφαϊρ δέχθηκε μία κλήση εκτάκτου ανάγκης απ’ ένα σπίτι στο Μίντοου Κλόουζ. Όταν έφθασαν στην περιοχή, οι αστυνομικοί έκαναν χρήση του taser για λόγους “ασφαλείας ενός ατόμου”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Ο άτυχος 48χρονος δέχθηκε άμεσα τις πρώτες βοήθειες, ενώ κλήθηκε κι ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, όμως κατά τη μεταφορά του υπέστη καρδιακή προσβολή. Παρά τις προσπάθειες των ιατρών, περίπου 1,5 ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Στην καριέρα του ο Άτκινσον είχε σημειώσει 38 γκολ σε 114 συμμετοχές με την Άστον Βίλα, με κορυφαία στιγμή της καριέρας του, το γκολ που πέτυχε στον τελικό του League Cup του 1994 απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αγωνίστηκε ακόμα στις Ίπσουιτς, Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Ρεάλ Σοθιεδάδ και Φενέρμπαχτσε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε