Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Νεκρός Ρώσος μαχητής από μαχαίρωμα σε καβγά

Νεκρός Ρώσος μαχητής από μαχαίρωμα σε καβγά

Σοκ στο χώρο του MMA προκάλεσε ο βίαιος θάνατος του πρωταθλητή, Άλαν Χαντζίεφ, σε καυγά στο Μοζντόκ της Βόρειας Οσετίας.

Τραγικό θάνατο βρήκε ο πρωταθλητής ΜΜΑ, Άλαν Χαντζίεφ, ο οποίος μαχαιρώθηκε σε έναν καυγά που πήρε μέρος σε ένα εστιατόριο στο Μοζντόκ της Βόρειας Οσετίας.

Το περιστατικό συνέβη στο ρεστοράν “Vegas” όπου ο 31χρονος αθλητής είχε πάει με τον αδερφό του (σύμφωνα με δημοσιεύματα, βρισκόταν στην συγκεκριμένη πόλη, για να παραστεί σε ένα γάμο, μαζί με τη σύζυγο του).

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, μια λογομαχία μεταξύ των κάποιων θαμώνων εξελίχθηκε σε άγριο καυγά. Ο Χαντζίεφ ενεπλάκη για να τους χωρίσει και μαχαιρώθηκε στην καρδιά. Ο δολοφόνος φέρεται να έπεσε κι αυτός νεκρός από τα χέρια του αδερφού του Χαντζίεφ.

Ο άτυχος Άλαν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά εξέπνευσε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Σύμφωνα με αναφορές ξένων δημοσιευμάτων, στην υπόθεση έχει εμπλακεί και η στρατιωτική αστυνομία, αφού ο αδερφός του Χαντζίεφ είναι στρατιωτικός.

Ο επικεφαλής της περιοχής του Μοζντόκ, Όλεγκ Χαμπάλοφ, επιβεβαίωσε τον θάνατο του Χαντζίεφ, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια.

O Ρώσος μαχητής είχε κατακτήσει δύο παγκόσμιους τίτλους, ενώ είχε τίτλους και στην πυγμαχία με γυμνές γροθιές.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IF FCF-MMA (@fcf_mma)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Олег Хабалов (@olegkhabalov)

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις