Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Νέο κάλεσμα προς τον κόσμο της ΑΕΚ έκανε ο Αδαμίδης – “Βρισκόμαστε κοντά στην εξυγίανση”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο πρόεδρος της Ένωσης έκανε για μία ακόμη φορά κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας να σταθεί κοντά της, θέτοντας σαν κατώτερο στόχο τα 15.000 διαρκείας και τονίζοντας πως ο “δικέφαλος” βρίσκεται κοντά στην εξυγίανση! “”Ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει είναι ο ακούραστος εργάτης της ΑΕΚ, ο κόσμος της”, δήλωσε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος.
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε ο Σταύρος Αδαμίδης μαζί με τον νέο πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Θανάση Μιχαήλ, τον Μάκη Κασνακίδη των Supporters αλλά και τον Δημήτρη Χατζηχρήστο που εκπροσώπησε την Original, ζητήθηκε η συμβολή των οπαδών με κάθε τρόπο και κάθε μέσω.
 
Παράλληλα, όσον αφορά στις ανακοινώσεις, οι παράγοντες της ΑΕΚ στάθηκαν στον αριθμό των διαρκείας και την συμμετοχή στην κίνηση των Supporters.
 
Το κύριο νόημα των όσων δήλωσε ο Σταύρος Αδαμίδης αφορούσε στις ευκολίες για την πώληση των διαρκείας, τονίζοντας πως ένας κάτοχος διαρκείας τριετίας που θα ανανεώσει θα πάρει την επόμενη σεζόν διπλή.
 
Τόνισε επίσης πως “… μπορεί να έχουμε διαφορετικές απόψεις με την Ερασιτεχνική, αλλά στο τέλος της ημέρας είμαστε όλοι ΑΕΚ, η αγάπη με την ΑΕΚ μας ενώνει. Αυτή τη στιγμή η ομάδα μας χρειάζεται”.
 
“Το πρόβλημα είναι οι τζαμπατζήδες”, σχολίασε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος, ο οποίος με τη σειρά του ζήτησε βοήθεια από τους οπαδούς. “Ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει είναι ο ακούραστος εργάτης της ΑΕΚ, ο κόσμος της. Πρέπει να συνεχίσει να εμπιστεύεται και να την πιστεύει. Πρέπει να καταλάβει ότι η ΑΕΚ το 2011 είναι αυτός”, πρόσθεσε.
 
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Θανάσης Μιχαήλ, επεσήμανε ότι πλέον οι σχέσεις με την ΠΑΕ είναι άριστες, σχολιάζοντας πως: “Η ΑΕΚ είναι ένα”.
 
Τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης Τύπου:
 
Σταύρος Αδαμίδης (Πρόεδρος ΠΑΕ ΑΕΚ):
 
-Για εισιτήρια διαρκείας και το θέμα της βίας:
 
“Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ΑΕΚ και τα 15.000 είναι ο χαμηλότερος στόχος. Κάναμε λάθος με τα διαρκείας τριετίας. Αποφασίζουμε όσοι είχαν το δικαίωμα για τριετίας θα έχουν διπλή έκπτωση. Ένα θέμα που απασχολεί τους φίλους της ΑΕΚ, είναι το θέμα της βίας.
 
Δεν θα επιτρέψουμε γεγονότα παρόμοια με εκείνα του τελικού κυπέλλου να μετριάσουν τις χαρές μας. Θα έχουμε ομάδες περιφρούρησης των οργανωμένων από την Original. Η Original θα πρωτοστατήσει στον αγώνα κατά της βίας. Θα ενεργοποιήσομε το σύστημα καμερών και οι τους ταραξίες θα τους αποκλείσουμε από όλα τα παιχνίδια της ομάδας. Τις επόμενες ημέρες θα καταθέσουμε στην πολιτική ηγεσία τις προτάσεις μας ώστε να υπάρξουν τιμωρίες. Επίσης οι εταιρίες σεκιούριτι θα κάνουν σκληρότερους ελέγχους
 
Σύμφωνα με τις μετρήσεις υπάρχουν 1,5 εκατομμύριο Ενωσίτες. Ένας σύλλογος σαν την ΑΕΚ, ο μεγαλύτερος για μένα στην Ελλάδα, δεν γίνεται να έχει 6 χιλιάδες διαρκείας. Καταλαβαίνουμε την πικρία του κόσμου και τις οικονομικές δυσκολίες αλλά ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως η ΑΕΚ είναι ενιαία και φυσικά τα 6,7 χιλιάδες διαρκείας δεν μας αφήνουν ικανοποιημένους. Ο κύριος Παππάς έβαλε το ποσοστό που του αναλογούσε ενώ έχει αποχωρήσει, όμως η ΑΕΚ είναι μόνη της. Ο κόσμος πρέπει να πιστέψει πως βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την οικονομική εξυγίανση. Αν ενισχύσει ο κόσμος είμαστε ικανοί για πολλά πράγματα”.
 
-Για τις ακαδημίες:
 
“Είναι σε πολύ καλό δρόμο. Θα παρουσιάσουμε σύντομα ένα σχέδιο ακαδημιών σε όλη την Ελλάδα. Ο κύριος Κόλα από σήμερα δεν συνεργάζεται με τις ακαδημίες μας. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους Supporters που βοήθησαν για την μεταγραφή του Έιντουρ Γκούντγιονσεν. Θα αυξήσουμε τα μέλη στο ΔΣ από 7 σε 9 για να υπάρχουν 3 μέλη των Supporters. Όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν την άποψη τους και στο τέλος της ημέρας ήμαστε όλοι ΑΕΚ. Αυτή την στιγμή η ΑΕΚ μας χρειάζεται. Είναι πάλι μόνη της. Χτίζουμε μια ΑΕΚ σε νέα βάση και βρισκόμαστε ένα βήμα μακριά από την οικονομική εξυγίανση της ΑΕΚ. Προχωράμε όλοι μαζί”.
 
Θανάσης Μιχάηλ (Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ):
 
“Μας έχει βοηθήσει πολύ ο κύριος Αδαμίδης στην Ερασιτεχνική. Θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Οι οικονομικές συγκυρίες δεν είναι ευχάριστες για όλους μας. Πολύ σημαντικό είναι πως καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι, κάτι το οποίο δεν γινόταν σχεδόν ποτέ. Έχουμε διάθεση να βοηθήσουμε όλοι ο ένας τον άλλον, σαν μια ομάδα”.
 
Μάκης Κασνακίδης: (εκπρόσωπος Supporters):
 
“Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να βοηθήσουμε την ΠΑΕ όσο μπορούμε. Έχουμε μιλήσει με την Ερασιτεχνική και θα δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε. Το πλάνο των supporters δεν είναι για ένα ή δυο μήνες. Θα συνεχιστούν οι αυξήσεις των μετοχικών κεφαλαίων των supporters. Έχουμε πάει με τον κύριο Αδαμίδη σε όλη την Ελλάδα και ο κόσμος θέλει να συμμετάσχει στους supporters με διαρκείας και όπως αλλιώς μπορούν. Είμαστε πολύ κοντά στο να εξυγιανθεί η ΠΑΕ και αν είναι καλά τα πράγματα θα πάμε την ΑΕΚ εκεί που μπορούμε”.
 
Δημήτρης Χατζιχρήστος: (εκπρόσωπος Οριτζιναλ)
 
“Οι συγκυρίες δεν είναι καλές για την ΑΕΚ. Βοήθεια μπορεί να δώσει ο 12ος παίκτης. Θα πρέπει να ασχοληθούμε με το φαινόμενο των τζαμπατζήδων Ο κόσμος της ΑΕΚ δεν θα πρέπει να νιώσει κουρασμένος και θα πρέπει να καταλάβει πως εκείνος είναι η ΑΕΚ. Όσοι καταφέραμε να εκπροσωπήσουμε την ΑΕΚ θεσμικά δεν καταφέραμε να σηκώσουμε το βάρος. Μόνο όταν ο κόσμος της ΑΕΚ θα ανταποκριθεί μαζικά θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να έχουμε την πρώτη χρονιά του Νικολαΐδη ορόσημο. Είναι ωραία αυτά που συμβαίνουν. Θα πρέπει να βρούμε λεφτά για να πληρώσουμε τον Γκούντγιονσεν, και εννοώ ο κόσμος. Αυτό που δεν παρέρχεται ποτέ είναι ο κόσμος. Αυτός είναι η σωτηρία της ΑΕΚ. Χέρι βοηθείας μας έχει δώσει η ανώνυμη εταιρεία. Καταφέραμε να σώσουμε την ΑΕΚ από τα δικαστήρια. Καλώ τον κόσμο της ΑΕΚ σε συσπείρωση. Πρέπει να δώσουμε μια γροθιά στην αδικαιολόγητη βία. Αν για οικονομικούς λόγους δεν μπορεί κάποιος να πάρει διαρκείας θα πρέπει να έρθει στο γήπεδο. Είναι ντροπή και άδικο τώρα που αποδείχθηκε ότι η ΑΕΚ δεν συμμετάσχει στις βρομιές να μην έχει η ΑΕΚ 30 χιλιάδες κόσμο στο γήπεδο

Υπάρχει ένας τρόπος βοήθειας με τα γνωστά μηνύματα. Δεν μπορείτε να βοηθήσετε πόσο μεγάλη βοήθεια είναι αυτά τα μηνύματα. Πιάστε λίγο το νόημα και θα δείτε πως μόνο έτσι μπορεί να βοηθηθεί η ΑΕΚ. Αφού οι μεγάλοι παράγοντες μας έχουν εγκαταλείψει. Αν υπάρχει οποιοσδήποτε με οικονομική επιφάνεια τον περιμένουμε. Καλούμε τους πάντες σε συστράτευση. Ειδικά μ’ όσα συμβαίνουν στο μπάσκετ. Αν θέλουμε να προλάβουμε καταστάσεις, πρέπει όλοι να ενεργοποιηθούμε. Εκπέμπει Sos το μπάσκετ της ΑΕΚ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε