Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Νέο “μήνυμα” Τζέιμς για Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο! “Γι’αυτό δεν μου έκαναν πρόταση” [pic]

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με νέα ανάρτησή του στο twitter, ο Μάικ Τζέιμς έσπευσε να διευκρινίσει ότι οι απαντήσεις του στους οπαδούς του Τριφυλλιού δεν έχουν καμία δόση… μομφής προς τον Παναθηναϊκό ή τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. “Τους αγαπάω όλους”, έγραψε ο Αμερικανός, δίνοντας και τη δική του εξήγηση για το γεγονός ότι δεν έχει πρόταση από τους “πράσινους”.

Πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού κατηγόρησαν τον Μάικ Τζέιμς για έλλειψη σεβασμού στην ομάδα, με τα συνεχή σχόλιά του για αυτή στο twitter, γεγονός που τον ανάγκασε να διευκρινίσει ότι σε καμία περίπτωση δεν μιλάει άσχημα για τους “πράσινους”, δείχνοντας να καταλαβαίνει και το λόγο που δεν του έγινε πρόταση παραμονής στο ΟΑΚΑ.

Το νέο μήνυμα του Τζέιμς για τον Παναθηναϊκό

“Νομίζω ότι πρέπει να πω κάτι. Σε καμία περίπτωση, δεν μιλάω άσχημα για τον Παναθηναϊκό ή τον DPG (σ.σ. τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο). Απλώς απαντούσα ερωτήσεις. Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι δεν μου έκαναν πρόταση γιατί ξέρουν την αξία μου και απλά δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά και το δικό μου συμβόλαιο και του Νικ. Είχα εξαιρετική σχέση με την ομάδα και τους αγαπώ όλους”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις