Site icon NewsIT

Νέο σχόλιο Αρίνας για Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Δεν σκέφτεται, παίζει με το σώμα του»

15.09.2022 | 09:51
Νέο σχόλιο Αρίνας για Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Δεν σκέφτεται, παίζει με το σώμα του»

May 7, 2022; Milwaukee, Wisconsin, USA; Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) reacts after scorring during the third quarter against the Boston Celtics during game three of the second round for the 2022 NBA playoffs at Fiserv Forum. Mandatory Credit: Jeff Hanisch-USA TODAY Sports

Ο Γκίλμπερτ Αρίνας δεν σταματάει να ασχολείται με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο παλαίμαχος άσος του NBA συνέχισε τα σχόλια για τον τρόπο παιχνιδιού του Έλληνα σούπερ σταρ.

Στο νέο του “χτύπημα”, ο Αρίνας τόνισε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε πρωτάθλημα χάρη στα σωματικά του προσόντα και όχι λόγω μυαλού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο κόσμος που με παρακολουθεί καταλαβαίνει τι θέλω να πω σε σχέση με αυτό που βγαίνει προς τα έξω. Όταν λέω πως δεν έχει εξελιχθεί, δεν μιλώ για το σώμα του. Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά σε αυτό. Όταν λέω πως δεν έχει γίνει έξυπνος, εννοώ πως παίζει περισσότερο με τη δύναμή του.

Το παιχνίδι είναι μόνο έτσι γι’ αυτόν. Μου λένε πως πήρε πρωτάθλημα και πώς γίνεται να ισχυρίζομαι ότι δεν καταλαβαίνει το παιχνίδι. Ναι, πήρε το πρωτάθλημα, αλλά το πήρε βασιζόμενος στη δύναμή του. Θα πρέπει να κατανοήσει το παιχνίδι όπως έκανε ο Τζόρνταν. Κι εκείνος δεν χρειαζόταν να το κάνει, αλλά το έκανε.

Είναι ο Γιάννης πιο έξυπνος από τον Πολ, από τον Λεμπρόν, τον Κάρι, τον Τόμπσον, τον Γκριν, τον Λέοναρντ, τον Γιόκιτς ή τον Ντόντσιτς; Αν σε αυτή τη λίστα είναι προς το τέλος, σκεφτείτε πόσο πρέπει να καταλάβει το παιχνίδι για να ξεπεράσει αυτούς τους παίκτες.

Ακόμη δεν ξέρει να διαχειρίζεται τις δυνάμεις του. Αν δείτε τα λεπτά του στα τελευταία πέντε χρόνια, έχει παίξει 40+ λεπτά τέσσερις φορές; Πέρσι ήταν ο μόνος σούπερ σταρ που δεν είχε 40 λεπτά συμμετοχής στην κανονική περίοδο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version