Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Νέος προπονητής του ΟΦΗ ο Πέπε Μελ

Νέος προπονητής του ΟΦΗ ο Πέπε Μελ

Προπονητής του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Πέπε Μελ, με τους Κρητικούς να ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Ισπανό προπονητή.

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την πρόσληψη του 60χρονου τεχνικού, Πεπ Μελ, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Βάλντας Νταμπράουσκας στην άκρη του πάγκου του.

Ο Ισπανός προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ισπανό προπονητή José (Pepe) Mel Perez, ως το καλοκαίρι του 2024.

O 60χρονος τεχνικός (γενν. 28/2/1963), έχει γράψει τη δική του ιστορία στις δύο κορυφαίες ποδοσφαιρικές κατηγορίες της Ισπανίας με σχεδόν 600 συμμετοχές σε La Liga και La Liga 2, με παρουσία επίσης στην Premier League ως προπονητής της West Bromwich Albion, αλλά και με συμμετοχές στο UEFA Europa League στον πάγκο της Real Betis, με την οποία μάλιστα κατέκτησε δύο φορές το πρωτάθλημα στη La Liga 2 (2010-11 & 2014-15).

Επίσης, μεταξύ άλλων έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Deportivo La Coruna, Malaga, Las Palmas, Rayo Vallecano, Real Murcia και Tenerife.

Εκτός από τις επιτυχημένες παρουσίες που είχε στους πάγκους των ομάδων που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, ο Pepe Mel έχει αποδείξει στην καριέρα του ότι είναι προπονητής που δίνει έμφαση στην ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών, αφού 35 παίκτες κάτω των 20 ετών έχουν κάνει ντεμπούτο σε επαγγελματική κατηγορία υπό τις οδηγίες του.

Coach, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις