Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέος “βασιλιάς” ο Ντουράντ! Πρωταθλητές NBA οι Γουόριορς [vids]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Επέστρεψαν στην κορυφή! Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς κατέκτησαν το 5ο πρωτάθλημα της ιστορίας επικρατώντας των Κλίβελαντ Καβαλίερς με 129-120, φτάνοντας έτσι στο 4-1 στη σειρά των τελικών. MVP ο Κέβιν Ντουράντ, που κατέκτησε το πρώτο του “δαχτυλίδι”.

Και πάλι στον “θρόνο” του NBA. Οι Γουόριορς επιβλήθηκαν 129-120 των Καβαλίερς, έκαναν το 4-1 στη σειρά των τελικών και σήκωσαν την κούπα του NBA, μετά από… κενό ενός χρόνου.

 

Οι “πολεμιστές” είχαν σε τεράστιο βράδυ τον Κέβιν Ντουράντ, που κέρδισε το πρώτο “δαχτυλίδι” της καριέρας του και αναδείχθηκε και MVP των τελικών. Ο “K.D.” σημείωσε39 πόντους ενώ είχε 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Άξιος συμπαραστάτης του ο Στεφ Κάρι με 34 πόντους, 10 ασίστ και 6 ριμπάουντ.

Απ’ την άλλη, ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε 41 πόντους, 13 ριμπάουντ και 8 ασίστ, αλλά ηττήθηκε για πέμπτη φορά στους οκτώ τελικούς που έχει συμμετάσχει. Ο ηγέτης των Καβαλίερς έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που τελείωσε σειρά τελικών με μέσους όρους triple double (33.6π., 12ριμπ., 10ασ.).

Άξιο αναφοράς, πως αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Τζέιμς αγκάλιασε τον Ντουράντ και τον συνεχάρη για τον τίτλο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε