Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Νέρι Καστίγιο σε Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς: «Λες ψέμματα, εγώ δεν είμαι υποκριτής»

Νέρι Καστίγιο σε Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς: «Λες ψέμματα, εγώ δεν είμαι υποκριτής»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο παλιός αρχηγός του Ολυμπιακού, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, έδωσε μεγάλη συνέντευξη για την καριέρα του και φαίνεται ότι προκάλεσε τον εκνευρισμό στον άλλοτε συμπαίκτη του, Νέρι Καστίγιο.

Με μία σειρά από αναρτήσεις του στο instagram, ο Καστίγιο “επιτέθηκε” στον Τζόρτζεβιτς για όσα είπε στη συνέντευξή του στους “Betarades” για την κοινή τους περίοδο στον Ολυμπιακό, αφήνοντας αιχμές ακόμη και για τα γκολ του Σέρβου στην ομάδα του Πειραιά.

Όσα έγραψε ο Νέρι Καστίγιο για τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς

«Γελάς και το πας και καλά στην πλακίτσα. Όχι Τζόλε, δεν τους πήρα τηλέφωνο εγώ. Εγώ δεν έπαιρνα, δεν πήρα και ούτε θα πάρω ποτέ δημοσιογράφο. Άλλος ήταν αυτός που τα έκανε αυτά. Μάντεψε. Εύκολη είναι η απάντηση, το ξέρει όλη η Ελλάδα. Θα ήθελα να πω στα παιδιά τους Betarades και σε εσένα Τζόλε να κάνουμε όλοι μαζί μια ωραία συνέντευξη. Να ειπωθούν αλήθειες και όχι χαμογελάκια και πράγματα που δεν ισχύουν.

Εγώ θα το ήθελα πολύ να μας ακούει ο κόσμος για όλα αυτά που λέω και λες. Για να δούμε, θα γίνει ποτέ ή δε θα τολμήσεις. Μεγάλε Τζόρτζεβιτς…

 

Αυτά είναι τα στατιστικά σου μεγάλε Τζόρτζεβιτς στον Ολυμπιακό (σ.σ. στην ανάρτηση είχε φωτογραφία τα γκολ του Τζόρτζεβιτς). Τότε είχαμε πολύ καλύτερη ομάδα απ’ όλους και κάναμε 30 ευκαιρίες. Λογικό να υπήρχαν πέναλτι. Αυτό το λέω για να μην το πάνε αλλού, ότι και καλά παίρναμε πέναλτι μαϊμού. Μέσο όρο τότε εύκολα υπήρχαν δέκα πέναλτι τη χρονιά. 

Ήρθε ο Ριβάλντο και δεν τον άφησες να βαράει πέναλτι. Παγκόσμιο Κύπελλο πήρε. Σε καταλαβαίνω μεγάλε Τζόρτζεβιτς, ήσουν έξυπνος, τα χρειαζόσουν για να φαίνεται στο τέλος της χρονιάς ότι έχεις 17 γκολ. Ο κόσμος ξεχνάει πως μπήκαν και λέει 17.

Δηλαδή αν μειώνω τα γκολ από πέναλτι που βλέπω, κάθε χρόνο θα είχες 5-6 γκολ. Μεγάλε Τζόρτζεβιτς νευρίασες και σε ενόχλησε τότε που είχα πει αυτό. Είναι αλήθεια βλέπεις. Εγώ για τα γκολ μίλησα μεγάλε Τζόρτζεβιτς, μην τρελαίνεσαι και με θυμάσαι κάθε φορά που μιλάς. Δεν είπα ότι ήσουν κακό. Παιχταράς ήσουν, απλά είπα πέντε αλήθειες και τρελάθηκες. Γελάω έτσι όπως γελάς κι εσύ. Τουλάχιστον γέλα φυσιολογικά, μην έχεις ψέμα και στο γέλιο, ήμαρτον.

Εγώ δεν είπα ποτέ για εσένα ότι δεν έχεις μυαλό ή κάποια ψέματα. Εγώ μίλησα για τα γκολ μόνο και από τότε δε μου ξανά μίλησες. Εγώ δηλαδή δεν έπρεπε να σου μιλάω από τότε με τόσα πράγματα που έχεις βγει και έχεις πει διαφορετικά και λες ψέματα. Εγώ Τζόλε δεν είμαι υποκριτής».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι από τη συνέντευξη του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στος Betarades θα ακολουθήσει και δεύτερο μέρος τις επόμενες ημέρες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις