Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Νίκη… ανάσα για την Άρσεναλ – Στο κυνήγι της Ευρώπης και η Μπέρνλι (videos)

Νίκη… ανάσα για την Άρσεναλ – Στο κυνήγι της Ευρώπης και η Μπέρνλι (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Άρσεναλ επικράτησε άνετα της Σαουθάμπτον εκτός έδρας, για την 31η αγωνιστική της Premier League, και συνεχίζει να κυνηγάει την έξοδο στο Europa League της επόμενης σεζόν. Την παρουσία της στα “σαλόνια” του αγγλικού ποδοσφαίρου και την επόμενη σεζόν “σφράγισε” η Μπέρνλι που νίκησε με 2-0 στο “Τερφ Μουρ” την Γουότφορντ και ελπίζει πλέον ακόμα και σε ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

Μία τραγική “γκάφα” του τερματοφύλακα της Σαουθάμπτον, ΜακΚάρθι, που θύμισε τον Κάριους στον αλήστου μνήμης τελικό του Champions League, ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης, έδωσε στον Ενκέτιε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για την Άρσεναλ στο 16ο λεπτό και άνοιξε το δρόμο της νίκης για τους “κανονιέρηδες”. 

 

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να ισοφαρίσουν αλλά δεν τα κατάφεραν και στα τελευταία λεπτά, αφού έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Στέφενς (85′), αντί για την ισοφάριση, έγινε στο 87′ με τον Γουίλοκ το τελικό 2-0, με το οποίος η Άρσεναλ ανέβηκε στους 42 βαθμούς και την 9η θέση παραμένοντας στο… κόλπο της πρόκρισης στο Europa League.

Στο άλλο ματς που διεξαγόταν την ίδια ώρα η Μπένρλι επικράτησε εντός έδρας  με 1-0 της Γουότφορντ, με κεφαλιά-ψαράκι του Ροντρίγκες στο 73′ και ανέβηκε και αυτοί στους 42 βαθμούς ελπίζοντας σε ευρωπαϊκή πρόκριση. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις