Site icon NewsIT
10:17 Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Νίκη για να μείνει… ζωντανός! Εστορίλ – Παναθηναϊκός (22.05)

Η εντός έδρας ήττα από την Ντιναμό Μόσχας υποχρεώνει τον Παναθηναϊκό να παλέψει μόνο για τη νίκη στο ματς της 2ης αγωνιστικής του Europa League κόντρα στην Εστορίλ.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε το σύνθημα ενόψει του αγώνα με την Εστορίλ αφού τόνισε ότι σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός θέλει να ελπίζει σε πρόκριση οφείλει να νικήσει στην Πορτογαλία.

Οι “πράσινοι” μετά την ήττα τους από την Ντιναμό πρέπει να πάρουν το τρίποντο και να περιμένουν να δουν το αποτέλεσμα του αγώνα στη Μόσχα.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναμένεται να παρατάξει τους: Κοτσόλη, Μπούρμπο, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ, Νάνο, Λαγό, Ζέκα, Πράνιτς, Κλωναρίδη, Μπαϊράμι, Πέτριτς.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 22.05 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Το πρόγραμμα του 5ου ομίλου

22.05 Εστορίλ – Παναθηναϊκός
22.05 Ντιναμό Μόσχας – Αϊντχόφεν

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου μετά από 1 αγώνα

1. Ντιναμό Μόσχας 3 (2-1)
2. Αϊντχόφεν 3 (1-0)
3. Εστορίλ 0 (0-1)
4. Παναθηναϊκός 0 (1-2)

Αναστασίου: Εξαιρετικά κρίσιμο ματς αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες

Αναστασίου: Πιστεύουμε στους εαυτούς μας

“Δένει” Μπεργκ ο Παναθηναϊκός!

Νταμπίζας: “Οι νέοι παίκτες του Παναθηναϊκού θα αποδώσουν”

Ο Ατζαγκούν οδηγεί τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version