Αθλητικά

Τέλος ο Μόντε Μόρις από τον Ολυμπιακό

Η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον 31χρονο Αμερικανό γκαρντ, Μόντε Μόρις,, σε μια ημέρα που γνωστοποίησε την προσθήκη του Κόντι Μίλερ-ΜάκΙνταϊρ.

Σε 8 παιχνίδια που αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού στη Euroleague, ο Μόντε Μόρις είχε 1.6 πόντους, 1.2 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά 11’32” συμμετοχής.

“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Μόντε Μόρις. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας στην φετινή απόλυτα επιτυχημένη σεζόν και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του” αναφέρει η ερυθρόλευκη ενημέρωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ξέσπασε η Ντραγκομίροβα για τα σχόλια στα social media: Δεν μπαίνω στο στάδιο για να κριθώ από το αν φορούσα μάσκαρα ή κραγιόν
Απάντησε σε όσους κρίνουν την εμφάνισή της και όχι τις επιδόσεις της και τόνισε: «Θέλω να ζω τη ζωή που θέλω εγώ, όχι τη ζωή που θέλουν οι άλλοι για μένα»
Η Αναστασία Ντραγκομίτροβα (ΦΩΤΟ AP Photo 14