Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Νίκη με το ζόρι για τους Λέικερς – Τα αποτελέσματα στο NBA (videos)

Νίκη με το ζόρι για τους Λέικερς – Τα αποτελέσματα στο NBA (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Λος Άντζελες Λέικερς δυσκολεύτηκαν και κόντρα στους… άδειους Ορλάντο Μάτζικ, αλλά τελικά πήραν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους με σκορ 96-93 και παρέμειναν στην πρώτη 4άδα της κατάταξης στη Δύση.

Οι “λιμνάνθρωποι” αγωνίστηκαν για μία ακόμη φορά χωρίς τους σούπερ σταρ τους, Λεμπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις, αλλά και χωρίς τη νέα τους μετεγγραφή, τον Αντρέ Ντράμοντ. Ο Ντένις Σρέντερ είχε όμως 24 πόντους, με 6 ασίστ και 5 ριμπάουντ, ενώ ο Κάιλ Κούζμα πρόσθεσε ένα double double με 21 πόντους (5/15 τρίποντα) και 11 ριμπάουντ. Για το Ορλάντο που “ξεπούλησε” όλους τους βασικούς του πριν λίγες ημέρες, ο Ντούειν Μπέικον είχε 26 πόντους (ρεκόρ καριέρας) και 8 ριμπάουντ.

Από τα υπόλοιπα ματς του NBA, ξεχώρισε η νίκη των Σανς στην παράταση επί των Χόρνετς με 97-101, με τους νικητές να χάνουν προβάδισμα 8 πόντων στο τέλος της κανονικής διάρκειας, πριν “σφραγίσουν” τελικά τη νίκη στον έξτρα χρόνο. Ο Μπούκερ με 35 πόντους και ο Έιτον με 14 πόντους και 14 ριμπάουντ ήταν οι κορυφαίοι των “Ήλιων”, ενώ για τους ηττημένους ο Γκράχαμ είχε 30 πόντους και τα 2 τρίποντα που έστειλαν το ματς στην παράταση.

Τα αποτελέσματα στο NBA

Σάρλοτ Χόρνετς – Φοίνιξ Σανς 97-101
Τορόντο Ράπτορς – Πόρλταντ Τρέιλ Μπλέιζερς 117-122
Ντένβερ Νάγκετς – Ατλάντα Χοκς 126-102
Λος Άντζελες Λέικερς – Ορλάντο Μάτζικ 96-93

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις