Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

Νίκησε και ξέφυγε ο Λεβαδειακός! Σε δύσκολη θέση η Βέροια

Νίκησε και ξέφυγε ο Λεβαδειακός! Σε δύσκολη θέση η Βέροια

Ανάσα παραμονής πήρε ο Λεβαδειακός, ο οποίος επικράτησε 3-1 επί της Βέροιας στην έδρα του.
Το ματς ήταν κρίσιμο και για τις δύο ομάδες, αλλά πια ο Λεβαδειακός απέκτησε προβάδισμα για την παραμονή αφού ξέφυγε έξι βαθμούς.

Η Βέροια μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και έχασε στο 17΄ την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, όταν σε όμορφη εκτέλεση φάουλ από τον Σαρπόνγκ, ο Ναμάσκο έκανε μια καταπληκτική επέμβαση κι έσωσε το τέρμα του από ενδεχόμενη παραβίαση.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για στο 37΄ για ανατροπή μέσα στην περιοχή του Στόιτσεφ από δύο αμυντικούς του Λεβαδειακού, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε παράβαση.

Στο 51′ ο Λεβαδειακός έκανε το 1-0. Σε ανατροπή του Καλτσά από τον Καλί ο Μιλιάζες σκόραρε με πέναλτι δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 71΄ η Βέροια έφθασε στην ισοφάριση με κοντινό πλασέ του Καπετάνου, έπειτα από όμορφη εκτέλεση φάουλ από τον Σαρπόνγκ

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση… Στο 77΄ έκαναν το 2-1, όταν ύστερα από όμορφο συνδυασμό των παικτών της Γιουσούφ και Καραμπουέ, η μπάλα έφθασε στον Βασιλείου ο οποίος με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή νίκησε τον Λόπεθ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Γιακουμάκης από το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε για να κάνει το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
 
Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος):
Ναμάσκο, Ουόν, Βούρος, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Κουλιμπαλί, Τόνι Σίλβα, Καλτσάς, Σουμπίνιο (70΄ Καραμπουέ), Βασιλείου (86΄ Γιακουμάκης), Γιουσούφ (90΄ Καραχάλιος).
Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Λόπεθ, Καλί, Ασίγκμπα, Σισοκό, Τόμας, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας (82΄ Μίλιεβιτς), Τόνι Κάλβο, Καπετάνος, Στόιτσεφ (66΄ Κωνσταντινίδης), Σαρπόνγκ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε