Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Νικολαΐδης και Μπάγεβιτς θυμήθηκαν το επικό 3-3 της ΑΕΚ με την Ρεάλ Μαδρίτης (videos)

Νικολαΐδης και Μπάγεβιτς θυμήθηκαν το επικό 3-3 της ΑΕΚ με την Ρεάλ Μαδρίτης (videos)
ΦΩΤΟ intime

Ντέμης Νικολαΐδης και Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησαν για τη σπουδαία αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League, που έληξε με απίθανo 3-3, πριν από 18 χρόνια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στην ευκαιρία που έχασε για να… τελειώσει την μεγάλη Ρεάλ Μαδρίτης εκείνο το βράδυ (με το σκορ 3-2), στάθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης, μιλώντας στο CosmoteSports, για το ιστορικό ματς στο οποίο η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη με σκορ 3-3 με την “βασίλισσα”, αφού προηγουμένως την είχε ρίξει στα… σχοινιά προηγούμενη με 3-1.

Ο προπονητής της ΑΕΚ τότε, Ντούσαν Μπάγεβιτς, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει εκείνη την ομάδα της Ένωσης ως την καλύτερη που δημιούργησε, τονίζοντας βέβαια πως εκείνο το βράδυ οι περισσότεροι παίκτες του έκαναν το ματς της ζωής τους.

“Πιστεύω πως ήταν το μεγαλύτερος ματς της ΑΕΚ στην Ευρώπη και η μεγαλύτερη δικιά μου, χαμένη ευκαιρία, με την ΑΕΚ. Όταν σκέφτομαι το παιχνίδι με τη Ρεάλ μου έρχονται στο μυαλό μου δύο πράγματα. Πρώτον, ότι είχαμε τρομερή απόδοση. Και δεύτερον, τι έχασα! Οπότε είναι μαζί το πακέτο” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο Μπάγεβιτς από την πλευρά του ξετυλίγοντας το… κουβάρι των αναμνήσεων δήλωσε: “Αυτό που ήθελα εκείνη τη μέρα να κάνω είναι να έχουμε ηρεμία. Να προσπαθούμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι Με σεβασμό φυσικά στις ομάδες και στους παίκτες. Δεν ήθελα να έχουν φόβο, δεν ήθελα να έχουν τρακ. Ήθελα να παίζουν ελεύθερα αυτό που ξέρουν. Εμείς δεν είχαμε να χάσουμε κάτι, μόνο να κερδίσουμε είχαμε. Πραγματικά είχαμε πολύ καλούς παίκτες που είχαν ποιότητα. Μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Το δείξαμε και στη Μαδρίτη στο 2-2 με τη Ρεάλ. Εδώ, να κερδίζεις 3-1 έτσι όπως πήγε από την αρχή ως το τέλος που έγινε 3-3… Είχαμε ευκαιρίες, είχαμε ποιότητα, είχαμε παίκτες που έκαναν το καλύτερο παιχνίδι της ζωής τους” και πρoσέθεσε:

“Δεν είχαμε τύχη γιατί θα μπορούσαμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Θυμάμαι πολύ καλά μια ευκαιρία που είχαμε όταν το σκορ ήταν 3-2. Νομίζω ήταν ο Νικολαΐδης, αλλά εμείς οι σέντερ φορ χάνουμε κάποια γκολ και ο κόσμος θυμάται περισσότερο αυτές τις στιγμές. Είναι ένα παιχνίδι που σίγουρα ευχαριστήθηκα. Το ευχαριστήθηκα για τους παίκτες μου. Ειδικά στο 3-1, ας έγινε μετά 3-3, ως προπονητής αισθάνθηκα υπερήφανος για τους παίκτες μου. Τα είχαν δώσει όλα και προσπάθησαν”.

Ενώ όσον αφορά το αν έβαζε εκείνη την ομάδα της ΑΕΚ ψηλά σε σχέση με άλλες που ίδιος δημιούργησε: “Είναι ψηλά οπωσδήποτε. Θα έλεγα και πιο ψηλά. Είμαι τυχερός γιατί έχω να θυμάμαι μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές στην καριέρα μου με αυτή την ομάδα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις