Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Νίκος Ξανθόπουλος: Τα συλλυπητήρια του Δημήτρη Μελισσανίδη και της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον θάνατό του

Νίκος Ξανθόπουλος: Τα συλλυπητήρια του Δημήτρη Μελισσανίδη και της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον θάνατό του

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης εξέφρασαν τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του Νίκου Ξανθόπουλου, του αγαπημένου ηθοποιού και τραγουδιστή που πέθανε σήμερα Κυριακή (22.1.2023) σε ηλικία 89 ετών.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος ήταν αθλητής της ΑΕΚ στα εφηβικά του χρόνια και λόγω του θανάτου του, η ΠΑΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά της ενώ ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Δημήτρης Μελισσανίδης, έστειλε προσωπικό μήνυμα για τον φίλο του, όπως αναφέρει.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Νίκο Ξανθόπουλο:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ και σύσσωμη η οικογένεια της ομάδας μας εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη και οδύνη για την μεγάλη απώλεια του Νίκου Ξανθόπουλου. Ο Νίκος Ξανθόπουλος σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή, όχι μόνο για τον ελληνικό κινηματογράφο, αλλά και για την ελληνική κοινωνία γενικότερα, ενώ αποτέλεσε διακεκριμένο μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του και σε όλους όσοι νιώθουν πως με την απώλειά του χάνεται κι ένα ιδιαίτερο κομμάτι της δικής τους ζωής».

Το μήνυμα του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον Νίκο Ξανθόπουλο:

«Το μέγεθος της απώλειας του λαοφιλούς ηθοποιού μας, ένθερμου ΑΕΚτζή και επί σειρά ετών προσωπικού μου φίλου Νίκου Ξανθόπουλου είναι ανεκτίμητο.

Το τι συμβολίζει η μορφή του Νίκου Ξανθόπουλου για τον χώρο της τέχνης και ειδικότερα για τον ψυχισμό του προσφυγικού ελληνισμού, το έχουν νιώσει ανεξίτηλα μέσα τους οι γενιές και γενιές των ανθρώπων που άγγιξε και σημάδεψε με την πορεία του στον κινηματογράφο και στο τραγούδι.

Η απώλεια του Νίκου για εμένα προσωπικά, και είμαι σίγουρος και για πολλούς ακόμη συμπατριώτες μας, είναι απώλεια ενός δικού τους ανθρώπου. Ενός ανθρώπου που εξέφρασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τα βάσανα, τους καημούς και τις ελπίδες τους.

Νίκο, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ», καταλήγει το μήνυμα του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον Νίκο Ξανθόπουλο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις