Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Νομικά κατά του ΠΑΟΚ κινείται ο Τζουγανάτος! “Μυθεύματα όσα ακούγονται”

Νομικά κατά του ΠΑΟΚ κινείται ο Τζουγανάτος! “Μυθεύματα όσα ακούγονται”
ΦΩΤΟ Intime

Ο δικηγόρος και μέλος της ΕΕΑ, Δημήτρης Τζουγανάτος, έκανε γνωστό με δήλωσή του πως θα κινηθεί νομικά κατά του ΠΑΟΚ για τις κατηγορίες που έχουν εξαπολυθεί εναντίον του από τους “ασπρόμαυρους”.

“Μυθεύματα” χαρακτήρισε ο Δημήτρης Τζουγανάτος, τα όσα τους προσάπτουν στις καταγγελίες τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, περί σχέσης με εταιρεία συμφερόντων του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο δικηγόρος, και μέλος της ΕΕΑ, τόνισε πως όσοι διαδίδουν συκοφαντίες “θα αντιμετωπίσουν την κρίση της δικαιοσύνης, ως μόνη νόμιμη απόκρουση της κακοήθειάς τους”.

Η δήλωση του Δημήτρη Τζουγανάτου

“Όσοι, με αφορμή την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, δεν αντέχουν την αλήθεια και αρνούνται να δεχθούν τα προβλεπόμενα στον νόμο, αντικαθιστούν τον λόγο με την ύβρη και το επιχείρημα με την συκοφαντία.

Κατασκευάζουν ευφάνταστες ιστορίες-μυθεύματα, περί δήθεν σχέσεων, συναντήσεων και επιλήψιμων παρασκηνιακών ενεργειών οι οποίες συνετέλεσαν στην έκδοση της πιο πάνω απόφασης καθιστάμενοι υπαίτιοι βαρύτατα συκοφαντικής εις βάρος μου συμπεριφοράς.

Σπεύδω να τους διαβεβαιώσω ότι θα αντιμετωπίσουν την κρίση της δικαιοσύνης, ως μόνη νόμιμη απόκρουση της κακοήθειάς τους”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις