Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Νόριτς – Λίβερπουλ 0-3: Ο Τσιμίκας νίκησε στον «εμφύλιο», μοιραίος ο Τζόλης

Νόριτς – Λίβερπουλ 0-3: Ο Τσιμίκας νίκησε στον «εμφύλιο», μοιραίος ο Τζόλης
Reuters

Εύκολο έργο είχε η Λίβερπουλ στην έδρα της Νόριτς (3-0), με τον Κώστα Τσιμίκα να ξεχωρίζει για ένα ακόμα ματς και να έχει και ασίστ. Άνετη και η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα κόντρα στην Γουίκομ (6-1) για τον γύρο των “32” του Carabao Cup.

Έχοντας για ένα ακόμα ματς βασικό -και σε πολύ καλή βραδιά- τον Κώστα Τσιμίκα, η Λίβερπουλ νίκησε εκτός έδρας την Νόριτς και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Ο Έλληνας μπακ πλέον δείχνει να… πατάει πολύ καλά στα αγγλικά γήπεδα και “μέτρησε” και μια ασίστ, αυτήν στο 2-0 της ομάδας του Κλοπ, στο γκολ, του Οριγκί (50′).

Η Λίβερπουλ άνοιξε το σκορ μόλις στο 4′, με τον Τσιμίκα να εκτελεί κόρνερ και τον Οριγκί να δίνει ασίστ στον Μιναμίνο για το 1-0. Η Νόριτς απέτυχε να φέρει το ματς στα ίσα λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο (42′), όταν ο Γιαννούλης κέρσισε πέναλτι, αλλά ο Τζόλης απέτυχε να νικήσει τον αντίπαλο πορτιέρε από τη… βούλα.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 80′, με τον Μιχαμίνο να πετυχαίνει το δεύτερο του τέρμα στην αναμέτρηση.

Σε άλλο ματς για τους “32” του Carabao Cup, η Μάντσεστερ Σίτι προβληματίστηκε για… μισό ημίχρονο κόντρα στην Γουίκομ, αλλά τελικά επικράτησε εντός έδρας με 6-1.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 22’ με τον Χάνλαν, αλλά οι «πολίτες» έφτασαν στην εντυπωσιακή πρόκριση με τα γκολ των Ντε Μπρόινε (29’) Μαχρέζ (43’, 83’) Φόντεν (45’+1’) Τόρες, (71’) και Πάλμερ (88′), με τον Γκουαρδιόλα να χρησιμοποιεί αρκετούς αναπληρωματικούς.

Τα αποτελέσματα:

Μάντσεστερ Σίτι-Γουίκομ 6-1

Μπέρνλι-Ροτσντέιλ 4-1

Νόριτς-Λίβερπουλ 0-3

Μπρέντφορντ-Όλνταμ 7-0

Γουίγκαν-Σάντερλαντ 0-2

Γουότφορντ-Στόουκ 1-3

Φούλαμ-Λιντς σε εξέλιξη

Πρέστον-Τσέλτεναμ 4-1

ΚΠΡ-Έβερτον 8-7 στα πέναλτι (2-2 στα 90’)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Σαουθάμπτον 2-4 στα πέναλτι (2-2 στα 90’)

Φούλαμ – Λιντς 5-6 στα πέναλτι (0-0 στα 90′)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις