Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Νοσταλγική φωτογραφία με τον Μίκαελ Σουμάχερ πόσταρε ο Μικ για τα 54α γενέθλια του θρύλου της F1

Νοσταλγική φωτογραφία με τον Μίκαελ Σουμάχερ πόσταρε ο Μικ για τα 54α γενέθλια του θρύλου της F1

Ο Μικ Σουμάχερ εκπροσωπεί την κληρονομιά του πατέρα του, Μίκαελ Σουμάχερ στη F1. Αυτές τις ημέρες, συμπληρώθηκαν εννέα χρόνια από το σοκαριστικό ατύχημα του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ο Μικ Σουμάχερ «ανέβασε» μία συγκινητική φωτογραφία του στο πλευρό του εμβληματικού πατέρα του Μίκαελ στα social media. Ο γιος του θρυλικού επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή ανέβασε την κλασική φωτογραφία για να τιμήσει τα 54α γενέθλια του θρύλου της F1. Ο Σουμάχερ εξακολουθεί να αναρρώνει από τον φρικτό εγκεφαλικό τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια ατυχήματος στο σκι στις γαλλικές Άλπεις το 2013.

Λόγω της επιθυμίας της οικογένειας Σουμάχερ να κρατήσει όσο το δυνατόν πιο απόρρητα τα νέα σχετικά με την ανάρρωσή του, σημειώνει το Daily Star, υπήρξαν πολύ λίγες ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τον 23χρονο να εκφράσει την αθάνατη αγάπη στον πατέρα του.

Ο Μικ Σουμάχερ ευχήθηκε στον πατέρα του «χρόνια πολλά» με μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram. Ο νεαρός πιλότος της F1 ανέβασε μία φωτογραφία με τον πατέρα του όταν ήταν ακόμα μικρό αγόρι: 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mick Schumacher (@mickschumacher)

 

Ο Μικ Σουμάχερ συμπεριέλαβε, επίσης, μία κλασική φωτογραφία του θρυλικού οδηγού πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου του, κάνοντας αυτό που έκανε καλύτερα.

Δίπλα στις δύο φωτογραφίες, ο Μικ Σουμάχερ έγραψε: «Χρόνια πολλά στον καλύτερο μπαμπά όλων των εποχών. Σ’ αγαπώ!».

 

Ο Μικ Σουμάχερ ήταν παρών όταν ο Μίκαελ Σουμάχερ έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του σε βράχια, ενώ έκανε σκι εκτός πίστας το 2013. Ενώ το κράνος του Γερμανού έσωσε τη ζωή του, χρειάστηκε ακόμα δύο χειρουργικές επεμβάσεις και μία περίοδος σε κώμα, λόγω ιατρικής βοήθειας για να επιβιώσει.

Ενώ ο Μίκαελ Σουμάχερ βγήκε από το κώμα τον Ιούνιο του 2014, υπήρξαν πολύ λίγες ενημερώσεις σχετικά με την τρέχουσα κατάστασή του. Η σύζυγός του Κορίνα εξήγησε ότι προτιμούσε να κρατά ιδιωτικές όλες τις ενημερώσεις σχετικά με την κατάστασή του ως μέσο προστασίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις