Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3: Βήμα πρόκρισης στον τελικό του League Cup Αγγλίας

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3: Βήμα πρόκρισης στον τελικό του League Cup Αγγλίας
Reuters

Με το… ενάμισι πόδι στον τελικό του League Cup Αγγλίας βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά τη νίκη στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ με το εντυπωσιακό 3-0.

Υπό το βλέμμα του Βαγγέλη Μαρινάκη, η Νότιγχαμ Φόρεστ γνώρισε την ογδόη της σερί ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνέιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ συνήλθε αμέσως μετά την ήττα από την Άρσεναλ στην Premier League και με πρωταγωνιστή σε ένα ακόμη ματς τον Μάρκους Ράσφορντ έφυγε νικήτρια από το «Σίτι Γκράουντ» με το εντυπωσιακό 3-0, στον πρώτο ημιτελικό των δυο ομάδων για το League Cup Αγγλίας, κάνοντας ακόμη πιο εύκολα τα πράγματα στη ρεβάνς της 1ης Φεβρουαρίου στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Άγγλος διεθνής επιθετικός πήρε τη μπάλα κάτω από τη μεσαία γραμμή και με μία «τρελή κούρσα» πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του κι άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό με αριστερό σουτ.

Με αυτό το γκολ έγινε ο δεύτερος παίκτης των «κόκκινων διαβόλων», ο οποίος πετυχαίνει τουλάχιστον πέντε τέρματα σε διοργάνωση League Cup, μετά τον Κάρλος Τέβες. Ο Αργεντινός πρώην διεθνής άσος είχε βρει σκοράρει έξι φορές τη σεζόν 2008/2009.

Το 2-0 ήρθε στο 45΄ με το πρώτο γκολ του νεοαποκτηθέντα Βουτ Βέγκχορστ από τότε που υπέγραψε στη Γιουνάιτεντ, ενώ είχε προηγηθεί προσωρινή απόκρουση του Χένεσι σε σουτ του Άντονι και στο 89΄ ο Μπρούνο Φερνάντες έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» κλειδώνοντας επί της ουσίας την πρόκριση στον τελικό!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις