Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Ανυπομονώ να παίξω τη Δευτέρα, μου λείπει το τένις»

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Ανυπομονώ να παίξω τη Δευτέρα, μου λείπει το τένις»
Reuters

Μετά από αρκετό καιρό, ο ανεμβολίαστος Νόβακ Τζόκοβιτς πιάνει και πάλι… ρακέτα για να αγωνιστεί και δηλώνει ανυπόμονος για την επιστροφή του στα κορτ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο βρετανικό τηλεοπτικό κανάλι BBC, ο Νόβακ Τζόκοβιτς δήλωσε ότι είναι «έτοιμος να πληρώσει το τίμημα» για την απόφασή του να μην εμβολιαστεί, «εγκαταλείποντας» τα τουρνουά Roland Garros και Wimbledon εάν χρειαστεί.

Τώρα όμως, ο Σέρβος κορυφαίος τενίστας δήλωσε «χαρούμενος» που θα επιστρέψει στα γήπεδα τένις, στο Ντουμπάι, μετά το φιάσκο στο Australian Open και την απέλασή του από την Αυστραλία.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς συμμετέχει στο τουρνουά Dubai ATP 500 που θα διεξαχθεί, από τη Δευτέρα (21.02.2022) στην πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, όπου ο εμβολιασμός κατά της Covid-19 δεν είναι υποχρεωτικός.

«Ανυπομονώ να επιστρέψω για να παίξω τη Δευτέρα. Μου λείπει το τένις μετά από όλα όσα συνέβησαν», είπε ο νούμερο 1 στον κόσμου, μιλώντας σήμερα (17.02.2022) στους δημοσιογράφους,κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο περίπτερο της χώρας του Σερβίας στη Dubai World Expo.

Στο σημείο βρέθηκε μαζί με την σύζυγο του, ενώ -κατά την άφιξη του- άκουσε τους παρευρισκόμενους να φωνάζουν το όνομα του! Ο Τζόκοβιτς έβγαλε αρκετές φωτογραφίες με θαυμαστές του…

 

REUTERS/Satish Kumar
REUTERS/Satish Kumar

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις